Obavijesti

Lifestyle

Zoo City iz ljubavi za ljubimce otvorio još 2 nove poslovnice

Zoo City iz ljubavi za ljubimce otvorio još 2 nove poslovnice
7

Najrašireniji hrvatski nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, otvorio je još dvije nove poslovnice, zaokružujući mrežu na 24 poslovnice

Prva poslovnica otvorena je krajem 2008. godine od kada je otvoreno oko 200 novih radnih mjesta. Na ovaj način maloprodajni lanac ZOO CITY i krovna tvrtka ZOO HOBBY, najveći specijalizirani regionalni distributer u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce, nastavljaju razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji. 

Kao i sve postojeće poslovnice u ZOO CITY mreži, i novootvorene poslovnice zadovoljavaju sve najnovije standarde u opremanju prostora, posebice u tehničkim i životnim uvjetima za sve životinje. N

ovost u poslovnicama je posebni stil unutrašnjeg uređenja u korak sa svjetskim trendovima. Unutar dućana može se pronaći nekoliko posebnih namijenjenih segmenata: ZOO CITY Puppy corner u kojem  se ljubimci mogu socijalizirati, družiti, igrati i odmoriti; ZOO CITY Kutak za vaganje – gdje svi ljubimci mogu besplatno pratiti svoju težinu, usporedno s prosječnim vrijednostima po pasmini koje su navedene na totemu vage. Svaki ljubitelj štenaca i mačića može pronaći sve za svog ljubimca na jednom mjestu u Kutku za štence i mačiće.

Asortiman uključuje preko 5.000 artikala za sve vrste kućnih ljubimaca od svjetski poznatih brandova hrane, opreme i igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za ljubimce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za lakše snalaženje u prodavaonicama postavljene su oznake vrsta životinja te smjernice za pronalazak hrane i opreme. Budući da veliku važnost pridajemo praćenju svjetskih dostignuća u brizi za životinje, ZOO CITY svoju ponudu sustavno nadograđuje novim brendovima od kojih se ističu KONG igračke, SCRUFFS jastuci i ležajevi, a u svim ZOO CITY poslovnicama uskoro se očekuju ACANA i ORIJEN, vrhunska hrana za pse i mačke.

Posebice je bogat asortiman poslastica za ljubimce, ogrlice, vodilice i hamovi za pse i mačke te velike grebalice za mačke.

Osim hrane i opreme, u ZOO CITY prodavaonicama mogu se pronaći i zanimljive životinje poput raznih ribica, glodavaca, gmazova te papiga.

NOVE POSLOVNICE:

01.09.2016. ZOO CITY, Pula City Mall

Od sada sve što je potrebno za ljubimce može se pronaći i u poslovnici u Puli, prvoj ZOO CITY poslovnici na području Istre i Kvarnera.

Na 355 m2 površine nudi se hrana i vrhunska oprema za ljubimce kao i brojne zanimljive životinje.

01.09.2016. ZOO CITY, Varaždin, Shopping centar Lumini

Stanovnici Varaždina od sada mogu pronaći još jednu ZOO CITY poslovnicu u Varaždinu. Uz ranije otvorenu poslovnicu u Supernova centru, 1.9.2016. otvorena je nova poslovnica, na 177 m2 u centru Lumini, koja nudi sve za ljubimce na jednom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...