Obavijesti

Sport

Komentari 55

Rakitić fantastično asistirao Leu: Akcija je ispala savršeno

Rakitić fantastično asistirao Leu: Akcija je ispala savršeno
1

Ovo je bio dodatni bod kojim smo zatvorili natjecanje po skupinama. Sada moramo zaboraviti Ligu prvaka i usredotočiti se na nove izazove, rekao je Ivan Rakitić

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, nakon čijeg je fantastičnog dodavanja Leo Messi zabio gol Bayer Leverkusenu u Ligi prvaka, rekao je da će teško izborenih 1-1 pomoći Barceloni u nastavku sezone gdje se sada moraju usredotočiti na ostala natjecanja.

- Uvijek je dobro proći kroz loše trenutke. Dobro je za ono što nam dolazi u nastavku sezone - rekao je Rakitić koji je u 20. minuti proigrao Messija dubinskom loptom nakon čega je argentinski napadač izbio sam pred golmana i zabio za vodstvo 1-0.

- Uvijek tražimo Lea. Dobro da je zabio, akcija je time ispala savršena - izjavio je 27-godišnji hrvatski vezni igrač.

Tri minute kasnije izjednačio je Meksikanac Chicharito Hernández, a Bayer je nakon toga imao još nekoliko izglednih prilika.

- Igrali su jako agresivno i čestitamo im na tome. Ovo će nam pomoći da ojačamo - rekao je Rakitić.

Barcelona je završila natjecanje po skupinama kao prva u grupi E te će u ponedjeljak na ždrijebu u Lyonu za protivnika dobiti neku drugoplasiranu momčad u osmini finala Lige prvaka. Bayer je treći te će nastaviti sezonu u Europskoj ligi.

- Ovo je bio dodatni bod kojim smo zatvorili natjecanje po skupinama. Sada moramo zaboraviti Ligu prvaka i usredotočiti se na nove izazove kako bi završili 2015. godinu - rekao je Rakitić.

Barcelona, vodeća momčad španjolskog prvenstva, u subotu igra doma protiv Deportiva, a uskoro ju čeka uzvratna utakmica 1/16 finala kupa te Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...
VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.