Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Crveni ruž bira se prema boji očiju: Pronađite svoju nijansu

Crveni ruž bira se prema boji očiju: Pronađite svoju nijansu
4

Ako imate tamnosmeđe oči, odaberite crveni ruž u nijansama jagode, plave oči će zablistati novim sjajem uz klasičnu jarku crvenu, a tamne uz ljubičaste note

VIDEO

Jarki, mat crveni ruževi apsolutni su trend sezone proljeće/ljeto 2013. Dokaz za to su i usne slavnih svjetskih modela - Pat McGrath za Pradu, Lucie Pieroni za Giles i Wendy Rowe za Burberry. Jarkocrveni ruž slijedi prirodnu liniju usana, a trik je u tome što je uz gornju usnu iscrtana suptilna bijela linija koja ističe Kupidov luk te se usne doimaju punije. Odlučite li se nakon nježnih ružičastih usne “odjenuti” u crveno, najvažnije je da odaberete pravu nijansu uz koju ćete izgledati glamurozno i seksi. 

- Većina žena nijansu ruža bira isključivo prema boji kože. No to je pogrešno jer se boja tena mijenja kad, primjerice, nanesete bronzer ili preparat za samotamnjenje - pojašnjava make-up artist Tim Quinn, vizažist zvijezda, među kojima je i Megan Fox.

- Umjesto prema boji tena crveni ruž birajte prema boji vaših očiju koja je, za razliku od boje kože, uvijek ista - poručuje Quinn.

Uz pravu nijansu crvenog ruža i vaše će oči zablistati novim sjajem. Ako imate tamnosmeđe oči, odaberite crveni ruž u nijansama jagode i bobičastog voća. 

Ruževi u voćnim crvenim nijansama istaknut će mahagonij ili ljubičaste tonove koji se kriju u tamnim očima. Ruževi u jarkim, narančasto-crvenim tonovima (poput ruža Giorgio Armani Rouge d’Armani) savršeno pristaju uz brončani, preplanuli ten u kombinaciji sa smeđim smokey eyesom. 

Narančasta ističe zlatni sjaj 

Uz svijetlosmeđe, oči boje lješnjaka i zelene oči najbolje pristaje ruž jarke, narančasto-crvene nijanse, predlaže Quinn. Upravo će ta nijansa crvenog ruža sa smeđim tonom u očima istaknuti glamurozan zlatni sjaj.

Olovka ističe luk i povećava usne 

Prije nanošenja jarkocrvenog ruža usne po njihovu vanjskom rubu iscrtajte crvenom olovkom. Da bi bile punije, bijelom olovkom istaknite Kupidov luk te potom usne premažite ružem unutar linija. Kako retrolook ne bi bio preistaknut, lagano razmažite rubove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj