Obavijesti

Lifestyle

Komentari 32

Trikovi za eksplozivni orgazam jamče još više akcije u krevetu

Trikovi za eksplozivni orgazam jamče još više akcije u krevetu
1

Predigru započnite vrućim SMS porukama, vježbajte zdjelice mišića za intenzivniji užitak, a orgazam što se duže odgađa to je eksplozivniji, tvrde seksualni terapeuti

VIDEO

Da bi žene postigle orgazam, klitoris se mora trljati o partnerovu stidnu kost, a najbolja pozicija za to je ako partnerica gore jer tako može kontrolirati pokrete i dubinu penetracije, ističe dr. Laura Berman, psihijatrica s američkog Sveučilišta Northwestern. 

Muškarcima su potrebni putokazi

Muškarcima su zaista potrebne smjernice. Umjesto uzdisajima, jasno mu recite što vam najviše odgovara i vodite ga do zajedničkog užitka, savjetuje dr. Berman. 

Istražite najprije svoje tijelo

No da biste ga znali uputiti, najprije morate znati što vam odgovara. Istražite svoje tijelo masturbiracijom i pripremite ga na orgazam, ističe seksualna terapeutkinja Danielle Cavallucci. 

Vježbe za bolji seks

Vježba čini majstora, a želite li intenzivnije orgazme, pomoći će vam Kegelove vježbe koje jačaju zdjelicu. Stišćite mišiće zdjelice koji su odgovorni za zadržavanje mokraće, kao da pokušavate spriječiti mokrenje. Vježbe tri puta na dan omogućit će vam orgazme iz snova, tvrdi seksualni terapeut Dorian Solot. 

Potražite uzbuđenje zajedno

Istraživanja su potvrdila da bavljenje uzbudljivim sportom poput planinarenje s partnerom ili jednostavno gledanje horora potiču proizvodnju dopamina, hormona euforije koji ispuštamo za vrijeme seksa. Uzbuđenje će vam pomoći da se oraspoložite za vruće igrice. 

Odgađajte užitak

Orgazam će biti još eksplozivniji, ako ga odgađate. Tik prije orgazma, malo usporite i tako nekoliko puta. Dok se sva silina uzbuđenja nakupi, orgazam će biti poput male eksplozije, tvrdi Solot. 

Tehnikama disanja do orgazma

Sastavni dio tantričkog seksa je kontrola disanja. Naime, disanjem možete usmjeriti svoju seksualnu energiju. Zajedno s partnerom usporite disanje prije orgazma, na taj ćete ga način odgoditi, a kad konačno postignete vrhunac on će biti puno intenzivniji nego inače, ističe seksualna terapeutkinja Yvonne Fulbright.  

Seksi SMS poruke

Ako vama treba duže da se uzbudite nego vašem partneru, počnite s predigrom i prije nego što dođete kući. Vruće SMS poruke zagrijat će vas oboje, ali pazite kome šaljete seksi fotografije, savjetuje Fulbright. 

Opusti se i uživaj

Francuska studija na više od 500 žena potvrdila je da je za gotovo 70 posto žena stres na poslu glavni krivac za slab libido. Stručnjaci savjetuju da svoje probleme ostavite na poslu, opustite se i uživate u spavaćoj sobi. 

Potražite pomoć stručnjaka

Ako nikako ne možete postići orgazam, savjetujte se sa svojim liječnikom. Razlog se može kriti u oštećenju živaca, niskoj razini testosterona, pa čak i antidepresivima koje žene češće uzimaju nego muškarci, ističe Berman. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje