Obavijesti

Ljubimci

Komentari 2

Dog friendly party: Psi uživali u vrhunskoj Duo Délice hrani!

Dog friendly party: Psi uživali u vrhunskoj Duo Délice hrani!
40

Portal ljubimci.24sata.hr i PRO PLAN Duo Délice bili su domaćini dog friendly partya koji se održao u Zagrebu. Pse i vlasnike počastili smo vrhunskim okusima

VIDEO

Unatoč niskim temperaturama predivno je bilo subotnje prijepodne u centru Zagreba.

 Za to su se pobrinuli psi, njihovi vlasnici te chefovi vrhunskih zagrebačkih restorana koji su se odazvali najluđem dog friendly partyu koji se u organizaciji portala ljubimci.24sata.hr i PRO PLAN Duo Délicea održao na terasi SuperCaffea, na Cvjetnom trgu.

 Kao što možete vidjeti u video i foto galeriji psi su osim u međusobnom njuškanju uživali u PRO PLAN Duo Délice zalogajima. 

Njihovi vlasnici pak degustirali su najbolji  fingerfood u gradu koji su za njih pripremili vrhunski francuski, japanski i talijanski chefovi kuhinje iz restorana Red Dot i Tratorije Al Pittor , bistroa Chez Bardot,  kao i chef za hrvatsku kuhinju iz restorana Pod mirnim krovom.

PRO PLAN Duo Délice

Ne možete vjerovati da vrhunska hrana za pse može imati izuzetno dobar okus?

Novi PRO PLAN Duo Délice promijenit će Vaše mišljenje.

Temelj zdravog života psa je kvalitetna prehrana. Iz tog razloga stvoren je PRO PLAN Duo Délice¸ kao potpuna inovacija u segmentu hrane za pse. Kvaliteta sastojaka važna je za zdravlje, ali zdravlje bez sreće nije dovoljno. Kao i ljudima, dobar okus psima je važan.

 Upravo zato, tim stručnjaka veterinara i nutricionista iz Nestlé Purine kreirao je PRO PLAN Duo Délice kako bi vašem ljubimcu omogućio istinsko uživanje u hrani.

Napravljen je s posebnom kombinacijom hrskavih granula i mekanih komadića koje psi jednostavno obožavaju. 

Zbog jedinstvene, dvostruke teksture i pravog mesa psi obožavaju ovu inovativnu kombinaciju. Od sada možete biti sigurni da Vašem psu pružate sve što mu je potrebno, znajući da pri tome on uživa u izuzetnom okusu novog PRO PLAN Duo Délice-a.

 Vaš pas će imati osjećaj da ga želite razmaziti jedinim od 3 neodoljiva okusa – govedina, piletina ili losos, a Vi pri tome nećete imati sumnje da mu dajete vrhunsku hranu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...