Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Dođite na Cvjetni trg! Ljubimce i vas častimo super okusima

Dođite na Cvjetni trg! Ljubimce i vas častimo super okusima
26

Na terasi SuperCaffea koji se nalazi u Preobraženskoj ulici posjetitelje koji dođu sa psima očekuje besplatna kava i najbolji fingerfood. Dođite!Očekujemo vas i vaše pse

Manje od 24 sata dijele nas od revije vrhunskih okusa za pse i njihove vlasnike koja će se u subotu od 11 do 13 sati u organizaciji portala ljubimci.24sata.hr i PRO PLAN Duo Délicea održati na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Kroz show vodi će vas Barbara Kolar, dog friendly radijska voditeljica.

Vrhunska hrana za pse

Pse posjetitelja koji dođu sa psima očekuju pokloni, 700 gramska pakiranja PRO PLAN Duo Délice hrane za pse. Kako bi vašem ljubimcu omogućio istinsko uživanje u hrani stvorio ju je tim stručnjaka veterinara i nutricionista iz Nestlé Purine.

PRO PLAN Duo Délice napravljen je s posebnom kombinacijom hrskavih granula i mekanih komadića koje psi jednostavno obožavaju. 

Zbog jedinstvene, dvostruke teksture i pravog mesa psi obožavaju ovu inovativnu kombinaciju. Od sada možete biti sigurni da Vašem psu pružate sve što mu je potrebno, znajući da pri tome on uživa u izuzetnom okusu novog PRO PLAN Duo Délice-a.

Vaš pas će imati osjećaj da ga želite razmaziti jedinim od 3 neodoljiva okusa – govedina, piletina ili losos, a Vi pri tome nećete imati sumnje da mu dajete vrhunsku hranu.

Vrhunska hrana za posjetitelje

Na terasi SuperCaffea koji se nalazi u Preobraženskoj ulici ( Cvjetni trg) posjetitelje koji dođu sa psima očekuje besplatna kava i najbolji fingerfood u Zagrebu. 

S vrhunskim okusima japanske, talijanske, francuske i naravno zagrebačke kuhinje, svojim specijalitetima upoznati će vas vrhunski chefovi kuhinja iz restorana Red Dot, Pod mirnim krovom, Tratorije Al Pittor i bistroa Chez Bardot.

Red Dot

Ponuda restorana Red Dot koji se nalazi u sklopu Tvornice kulture u Zagrebu posebna je po tome što se svi umaci, marinade i dresinzi koje koristimo, kuhaju i pripremaju po originalnim receptima japanskih kuhara odnosno nisu tvornički. 

U kvalitetu njegovih specijaliteta uvjerili su se mnogi poznati glazbenici koji su nastupili u Tvornici. Shonen Knife, Steve Vai, Joe Satriani, Macy Gray, Jim Jones Revue, Lenningrad Cowboys, Slayer, TBF, Gibonni, Massimo, Neno Belan i mnogi drugi.

Dođete li na Cvjetni trg moći ćete probati edamame (mahune mlade soje kao jap. predjelo) te tri vrste sushija (nigiri, maki/hosomaki, uramaki/rolls) sa povrćem, ribom koja je termički obrađena i svježom ribom sa dodacima raznih umaka. 

Pripremat će je chef Robert Horvat koji je specijalizaciju za japansku kuhinju završio u Berlinu, kod gospodina Koki Umesaka vrhunskog stručnjaka za japansku kuhinju koji priprema hranu za japanskog ambasadora u Berlinu.

Pod mirnim krovom

Pravi zagrebački restoran 'Pod mirnim krovom' poznat po svojim janjećim specijalitetima, više od 60 godina njeguje tradiciju hrvatske kuhinje. 

Ponuda restorana sve se više prilagođava svjetskim trendovima ne odstupajući pritom od kvalitete domaće kuhinje. Kuharski tim sastoji se od tradicionalnih i modernih kuhara koji sinergijom svojih vještina kreiraju nove gastronomske užitke. 

Tradicionalna jela servirana na moderan način imati ćete priliku kušati čitatelji ljubimci.24sata ove subote na Cvjetnom trgu.

Bistro Chez Bardot

Riječ bistro u francuskom jeziku označava 'manji, simpatičan, jednostavan restoran'. Upravo su s tom idejom supružnici Catherine i Guillaume Bardot otvorili svoj 'Bistro Bardot' u Zagrebu, kao mjesto ugodne atmosfere u kojem će publika moći otkriti neka osnovna jela francuske kuhinje. 

U klasike bistroa Bardot valja ubrojiti magret de canard (pačji file), steak tartare (tartar biftek), soupe à l'oignon (juha od luka), Quiche lorraine , domaće paštete i namaze (pâté, rillettes), poulet à la moutarde (piletina sa senfom iz Dijona),couscous, mousse au chocolat, te neizostavnu selekciju francuskih sireva i vina.

Francuska kuhinja, unatoč svom ugledu kojeg uživa, može i dalje djelovati odveć kompliciranom i sofisticiranom. Stoga je cilj bistroa Bardot upravo približiti domaćoj publici tipične okuse francuske gastronomije u jednom opuštenom ambijentu.

Formula Bardotovih najkraće se može objasniti kao spoj francuskog kulinarskog umijeća s hrvatskim, svježim i sezonskim namirnicama s kontroliranim podrijetlom. 

Guillaume Bardot, vlasnik bistroa Chez Bardot predstavit će nekoliko biranih zalogaja-kanapea:

Blini s dimljenim lososom, kremom od kopra i kavijarom od morskog okunjom

Mousse od cikle

Pačji file sa smokvama

Mousse au chocolat et à l'orange

Mini pite od limuna s meringom (tartelettes au citron meringuées).

Tratoria Al Pittor

Al Pittor predstavlja talijansko-mediteransku kuhinju obogaćenu svježim sezonskim namirnicama.

Na jelovniku osim poznatih talijanskih jela nude i osobnom maštovitošću kreirana moderna talijanska jela.

Posjetitelji na Cvjetnom trgu mogu očekivati istovremeno bogati okus mediterana i hrskavost domaće foccacie ,a u našem restoranu u tonu jeseni pripremili smo i "Dane gljiva".

Osoba koja predstavlja restoran je Nataša Petković,chef kuhinje u Al Pittor-u.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo
Ilona skinula zaručnički prsten u 'Ljubav je na selu': 'Ivice, dobio si tri prilike i sve tri si zeznuo!'
ZAVRŠILA ROMANTIČNA PUTOVANJA

Ilona skinula zaručnički prsten u 'Ljubav je na selu': 'Ivice, dobio si tri prilike i sve tri si zeznuo!'

Ilona je nakon zaruka vidjela da se Ivica dopisivao s bivšim djevojkama. 'Problem je što ne znam mogu li prijeći preko stvari koje si napravio, ne samo s Klarom... To je bio samo test', rekla je
Andrijašević za 24sata: Dinamo više priča nego što igra, Rijeka mora kupovati, Hajduk ne...
JADRANSKI DERBI

Andrijašević za 24sata: Dinamo više priča nego što igra, Rijeka mora kupovati, Hajduk ne...

U Kini sam tri i pol godine, Kouassi me nasmijava imitacijama i pričama na hrvatskom jeziku. Ove godine me Dinamo neugodno iznenađuje, tako dobro gura u Ligi prvaka, a ne može spojiti dvije dobre utakmice u HNL-u