Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Hrvatska dobila prvi krematorij za kremiranje kućnih ljubimaca

Hrvatska dobila prvi krematorij za kremiranje kućnih ljubimaca
1

Uz krematorij koji se nalazi u Samoboru do kraja godine planira se otvoriti groblje za kućne ljubimce na kojem će vlasnici moći polagati urne svojih kućnih ljubimaca

VIDEO

Uz ono u Rijeci, Hrvatska bi do kraja godine trebala dobiti još jedno groblje za kućne ljubimce, na kojem će vlasnici moći polagati urne svojih ljubimaca.

 Najave su to koje stižu iz PetMema, prvog krematorija za kućne ljubimce koji je nedavno otvoren u Samoboru  u kojem već pružaju usluge kremiranja ljubimaca.

Krematorij za kućne ljubimce

- Bez obzira je li riječ o psu, mački, hrčku ili zlatnoj ribici, nakon što životnja ugine radnici Pet Mema osigurat će preuzimanje posmrtnih ostataka i prijevoz do njihova krematorija neovisno o tome gdje se životinja nalazi - navode iz PetMema.

Vlasnicima se nude dvije vrste kremiranja: grupno i individualno. Ukoliko se odluče na grupno kremiranje, preminuli ljubimac će biti kremiran sa još dvije ili tri životinje zbog čega nije moguće preuzeti pepeo. 

No, ukoliko se vlasnici odluče na individualno kremiranje pepeo će im biti isporučen u urni koja je uračunata u trošak kremiranja.

Cijene kremiranja ljubimaca?

Vlasnici također mogu birati između 200 različitih urni: od keramike, kamena, mramora, metala pa sve do onih od soli ili pijeska. Cijene se kreću od 200 do 800 kuna, ali mogu doseći i iznose od nekoliko tisuća kuna, ovisno o želji vlasnika.

OVDJE možete pročitati Kako se oprostiti od kućnog ljubimca? Ovim putem pozivamo vas da s nama podijelite vaša iskustva kako ste se oprostili od vaših ljubimaca?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući
10 najboljih recepata za lazanje
ZA PRSTE POLIZATI

10 najboljih recepata za lazanje

Kako bi podržali našeg Baby Lasagnu imamo najbolje recepte za lazanje. One su savršeno jelo jer se mogu napraviti na puno načina i prilagoditi svakome, od onih koji vole meso do vegana i vegetarijanaca