Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Pripremite maramice: Priča o bezuvjetnoj psećoj ljubavi ...

Pripremite maramice: Priča o bezuvjetnoj psećoj ljubavi ...
1

Iako netko može pomisliti kako je riječ o slučajnosti svatko tko je imao ili ima psa za kućnog ljubimca zna da je ovo priča o bezuvjetnoj ljubavi između psa i čovjeka

VIDEO

Sigurni smo da će među čitateljima bit onih koji će reći da je riječ o slučajnosti, ali svatko tko je imao ili ima psa za kućnog ljubimca zna da je ovo priča o bezuvjetnoj psećoj ljubavi.

Prema pisanju portala abcnews.go.com dogodilo se to nedavno u Cedar Rapidsu ( Iowa). Kujica šnaucera koja se odaziva na ime Sissy pobjegla je od kuće i naravno 'na smrt' preplašila vlasnika.

Naime, Dale Franck dobio je zadatak čuvati psa za vrijeme operacije oporavka supruge koja je dva tjedna prije ovog događaja završila u bolnici gdje joj je operiran karcinom.

Sve je bilo u redu do prošle subote kad je Sissy nestala. Tražio ju je svugdje, ali Sissy nije bilo traga.

Ono što nije uspjelo njemu četiri sata nakon nestanka uspjelo je zaštitarima bolnice u kojoj se oporavlja njegova supruga. Sigurnosne kamere snimile su psa kako izgubljeno luta hodnicima bolnice. 

Zahvaljujući adresi i telefonskom broju koje je pas imao na ogrlici uspjeli su doći do zabrinutog vlasnika. 

Nakon što su saznali da se u istoj bolnici oporavlja njezina vlasnica i da pas u bolnicu nije došao slučajno osoblje bolnice kćeri pacijentice dozvolilo je da zajedno sa psom nakratko posjeti svoju majku.

- Ona je moja 'beba' i sad kad je sve sretno završilo mogu reći da mi je sve to smiješno, ali kad je Sissy nestala nije mi bilo svejedno - izjavio je nakon svega Dale Franck. 

Objasnio je kako su supruga i on jako vezani za svog psa. Zajedno su praktički od njezinog rođenja jer kako Franck objašnjava prije 11 godina, tada osam tjedana staro štene došlo je do njih, leglo na  njegove noge i zaspalo. 

Znate kako se kaže: Pas sam odabire vlasnika s kojim će provesti ostatak života!

Zanima vas zašto se kaže da je pas najbolji čovjekov prijatelj? Pročitajte

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović
FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...