Obavijesti

Lude aktivnosti očekuju Vas na Karnevalu u Garden Mall-u

Lude aktivnosti očekuju Vas na Karnevalu u Garden Mall-u
6

Prijavite ekipu iz kluba razreda i škole na "Bal pod maskama" i "Festival školskih maski" i osvojite nagradu. Garden Mall je pripremio nagradni fond u iznosu od 14.000 kuna!

Već treću godinu trgovački centar Garden Mall organizira veliki festivalski Karneval i pokladne svečanosti. Raznolik program je zamišljen kao smotra maski i njihovih koreografija s glavnim ciljem borbe protiv dosade, svakodnevne rutine i ozbiljnosti, ljutih neprijatelja šarenog i razuzdanog karnevalskog vremana. Tri lude aktivnosti činit će okosnicu karnevalskog programa:

22. i 23.02.2014. od 11.00h do 13.00h „Festival dječjih maski“ – smotra maštovitosti i kreativnih ostvarenja djece predškolskog uzrasta. Program se provodi u organizaciji udruge „Harfa“ i projekta „Nasilje nije hrabrost“. Događanje je i humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstva za rad udruge „Palčić gore“ .

01.03.2014. od 16.00h do 19:00h – Bal pod maskama – nema boljeg bala od karnevala! Stoga će nam se na centralnoj plazi predstaviti plesni klubovi sa svojim karnevalskim koreografijama i izvedbama, najbolje plesne skupine Garden Mall daruje nagradama iz novčanog nagradnog fonda u visini od 7.000,00 kn.

02.03.2014. od 16:00h do 19:00h – Festival školskih maski – predstavljanje školskih skupina i njihovih karnevalskih koreografija. Pogledajte što su nam povodom karnevala pripremila djeca iz brojnih osnovnih škola, sportskih klubova, kulturno umjetničkih društava. Izvedbe će ocjenjivati stručni žiri, a najbolje skupine će također biti nagrađene novčanim nagradnim fondom u visni od 7.0000,00 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijave za „Bal pod maskama“ i „Festival školskih maski“ primaju se do 27.02.2014. i moguće se prijaviti na mail adresu: ino.hosni@whizzmarketing.eu ili maja.kukec@whizzmarketing.eu.  Prijavite ekipu iz kluba razreda i škole i ludo se zabavite.

Na samim događanjima očekuje se procesija preko 1000 raskošnih kostima, čime Garden Mall potvrđuje status domaćina i organizatora trenutno najmasovnijeg karnevalskog događanja u Gradu Zagrebu. Sigurno se i u vama krije pauk, žaba krastača, gusar s Kariba ili stara zagrebačka frajla, stoga skinite svakidašnje odijelo, pustite mašti na volju,   odjenite karnevalsko ruho i uputite se u Garden Mall – mjesto gdje vještice čaraju baraju i bezjake u čarobnjake pretvaraju!

Vaš Garden Mall

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a