Obavijesti

Medveščak, regionalna nogometna liga teme na HSK

Medveščak, regionalna nogometna liga teme na HSK
4

Uz nogometnu zvijezdu Luisa Figa, među sudionicima Konferencije bit će i Ranko Vučinić, voditelj odnosa s javnošću KHL Medveščaka, i Ivan Blažićko, sportski novinar i komentator.

Na Hrvatskoj Sportskoj Konferenciji 14. rujna gostovat će Ranko Vučinić već drugu godinu zaredom u sklopu panela ˝Medveščak i ulazak u KHL ligu˝, zajedno sa predstavnikom KHL lige. Ivica Blažićko, renomirani sportski novinar i komentator , moderirat će panel ˝Regionalna nogometna liga - konačan odgovor˝. Organizatori Marko Lasić, Dubravko Šimenc, Gordan Kožulj i Nika Fleiss najavljuju zanimljiv i edukativan dvodnevni program.

Što Vas je potaknulo da se odazovete na poziv organizatora i budete sudionik Hrvatske Sportske Konferencije?

RANKO VUČINIĆ:  Zagrebački KHL Medveščak od samih je početaka uz CSC. Kvalitetan program, zanimljiv odabir tema i gostiju te profesionalan pristup projektu kroz njegov sadržaj i organizaciju samo su neki od brojnih pozitivnih razloga našeg prijateljstva. CSC svojim program bitno utječe na kvalitetan razvoj sportskog menadžmenta u Hrvatskoj što i postaje nužan uvjet i nužna odgovornost našim članstvom u EU kao i sudjelovanjem sve većeg broja naših klubova u prestižnim međunarodnim natjecanjima. Vrhunski organiziran sportski događaj kao i profesionalno vođen sportski klub neprocijenjivi su i vrlo moćni  'ambasadori' Hrvatske prema svijetu i upravo je nužno na području sportskog menadžmenta razvijati i stvarati vrhunske profesionalce.

IVAN BLAŽIĆKO: Pozvan sam moderirati  vrlo zanimljivu temu, regionalna nogometna liga, o kojoj mnogi govore puno, a o meritumu stvari znaju jako malo. Gotovo cijela ta priča temelji se na lažnim mitovima, pa vjerujem da će biti vrlo zanimljivo.

Što možemo očekivati u sklopu Vašeg panela?

RANKO VUČINIĆ: Od kluba i sporta gotovo na marginama sportske scene, preko nastupa u slovenskom prvenstvu, velikog buđenja hokeja i razvoja kluba kroz regionalnu ligu EBEL došli smo do povijesnog trenutka, do Medveščaka u velikom KHL-u! Pokušat ćemo pokazati drugu stranu priče – kako je sve izgledalo iza kulisa te što to predstavlja za Medveščak, hrvatski hokej i hrvatski sport općenito.

IVAN BLAŽIĆKO: Možete očekivati prezentaciju koja bi mnoge mogla iznenaditi. Primjerice, pred koliko je navijača C. Zvezda slavila naslov 73., ili koliko stvarno ima istine u tekstovima koji slave Jugoligu i tvrde da su Bor i Trepču gledali deseci tisuća ljudi na Maksimiru.

Što  Vi očekujete od Hrvatske Sportske Konferencije 2013 i kako je vidite u budućnosti?

RANKO VUČINIĆ: Od Konferencije očekujem da će i ovoga puta svojim kvalitetnim programom okupiti veliki broj sudionika te da će bitno utjecati na kvalitetan razvoj sportskog menadžmenta u Hrvatskoj. Trenutna dešavanja u sportu u Hrvatskoj čvrsti su dokaz kako su i u sportu, jednako kao i u biznisu, nužni vrhunski, obrazovani, iskusni profesionalci. Obzirom na entuzijazam i profesionalnost koji stoje iza organizacije CSC-a, kao i interes koji vlada među sudionicima, vjerujem kako će CSC izrasti u cijenjenu regionalnu platformu koja će bitno utjecati na razvoj i jačanje struke sportskih menadžera u regiji i Europi.

IVAN BLAŽIĆKO: Očekujem zanimljive rasprave, argumentirane, u kojima će govoriti stručnjaci a ne medijski bleferi. Ako uspije tako postaviti stvari, CSC može izrasti u ozbiljan sportski forum koji bi mogao usmjeravati čak i sportsku politiku zemlje.

Kotizacije za Hrvatsku Sportsku Konferenciju mogu se kupiti na http://register.csc.com.hr/Registration?lang=hr-hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192