Obavijesti

Mixa - stručnjak za osjetljivu kožu iz Francuske

Mixa - stručnjak za osjetljivu kožu iz Francuske
4

Mixa je visoko učinkovita, hipoalergena njega za osjetljivu kožu, a Mixa proizvodi namijenjeni su čišćenju kože, njezi lica i tijela kao i njezi beba.

Mixa je lansirana je u francuskim ljekarnama 1924. godine. Formulirani su pod nadzorom farmaceuta, testirani pod nadzorom dermatologa, a razvijeni korištenjem sastojaka koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži.

Koža koja je osjetljiva, suha, zategnuta, sklona crvenilu ili reagira na najmanju sitnicu, sada je dobila učinkovitu njegu.

Mixa micelarna vodica

Nježno uklanja šminku i čisti osjetljivu kožu sklonu reakcijama. Sadrži umirujući ekstrakt ruže te vitamin B5. Jednim, nježnim potezom šminka je uklonjena s lica i očiju. Trljanje i ispiranje nije potrebno. Koža je osvježena i umirena.

Umirujuća CC krema protiv crvenila

Namijenjena je osjetljivoj koži sklonoj crvenilu. Sadrži cvijet arnike, vitamin B3, kofein kao i zaštitni faktor 15 koji štiti kožu od sunca. Ova umirujuća hladna krema smanjuje crvenilo i osjećaj vrućine na koži lica te ujednačava ten. Idealna je podloga za šminku.

24h umirujuća hidratantna krema

Namijenjena je osjetljivoj koži s neugodnim osjećajem zatezanja. Sadrži 8% hidratantnog glicerina i umirujući ekstrakt ruže. Trenutačno umiruje kožu, dubinski je hidratizira te pruža osjećaj ugode tijekom cijelog dana. Primjerena je za uporabu tijekom cijele godine.

Mixina filozofija optimalne tolerancije: osjetljiva koža zaslužuje unaprijeđenu učinkovitost s minimalnim rizikom pojave neugodnih reakcija. Hipoalergene formule bez agresivnih ili nepotrebnih sastojaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač