Obavijesti

Mladen Grubić Art Jewelery: od ulične mode do ekstravagancije

Mladen Grubić Art Jewelery: od ulične mode do ekstravagancije
12

Ideja o nakitu svevremenskog dizajna dolazi iz Hrvatske, a predstavlja maštovite kolekcije u kombinaciji svih mogućih materijala s naglaskom na eksperimentiranju.

Mladen Grubić Art Jewelery modno je ime na domaćoj i inozemnoj sceni za koje ćemo sve više čuti. Kolekciju modernog i ekstravagantnog nakita stvara dizajner Mladen Grubić zajedno sa svojim sinom Petrom. Rezultat uvijek donosi jedinstvene komade nakita koji ne ostaju neprimijećeni.

Ljubav prema nakitu stvara jedinstvene kolekcije

Kao i svi kreativci, Mladen i Petar nisu opsjednuti poslovnom pričom već ih pokreće strast prema onome što rade. Ističu da se sve suradnje pretvore u novo prijateljstvo, a to je jedan krug gdje kvalitetom i korektnošću zasluženo idu prema naprijed.

"Naš koncept je svevremenski i kolekcije koje su prisutne dugi niz godina samo ih nadograđujemo koristeći nove materijale. Gosti u našoj kreativnoj kapsuli  su likovi iz prošlosti i to je fantastično druženje gdje sa pričom nastaju kolekcije koje se neprestano vraćaju", ističe Mladen Grubić.

Zanimljive domaće i inozemne suradnje

Protekle turističke sezone Mladen i Petar dobili su zanimljivu ponudu nakon što su njihovu galeriju u Novalji posjetile dvije Njemice iz Bavarske - Annika Zallmann i Eva Humffner. Oduševile su se interijerom i nakitom te predstavile svoju ideju o promoviranju nakita u svojoj regiji. Entuzijazam je odradio svoje i vrlo brzo počele su prodavati nakit  pod imenom Mladen Grubić art jewellery Germany.

Mladen i Petar Grubić razvili su suradnju i s Josipom Lisac, predvodnicom unikatnog i ekstravagantnog stila, a oboje se slažu da im ta suradnja svakako imponira.

Mladen Grubić Art Jewelery na Mondu

Kolekciju privlačnog nakita Mladen Grubić Art Jewelery kupite na Mondo Internet Supershopu, a iz ponude izaberite narukvice, ogrlice i naušnice već od 140 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.