Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

24sata i Budi.IN daju 10 haljina najpoznatijih domaćih kreatora

24sata i Budi.IN daju 10 haljina najpoznatijih domaćih kreatora
9

Dizajneri poput Aleksandre Dojčinović, Matije Vuice i eNVy rooma, daruju maturanticama 10 prekrasnih haljina za pamćenje. Natječaj traje do 16. travnja

VIDEO

Deset maturantica, čitateljica 24sata, ove će godine posebno zablistati na maturalnoj večeri - 24sata i portal Budi.IN daruju vam haljine najpoznatijih hrvatskih dizajnera!

Matija Vuica, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS, Hippy Garden, Krie Design, Martina Felja, Arileo i BiteMyStyle by Zoran Aragović pripremit će samo za naše maturantice deset prekrasnih haljina u kojima će ovaj poseban dan za sve naše školarke ostati u još ljepšem sjećanju. Natječaj je otvoren od danas do 16. travnja, a osim haljine u trajno vlasništvo na dar ćete dobiti i kompletno osmišljen styling. 

Naš tim profesionalnih stilista, vizažista i frizera uredit će vas za modno snimanje s kojeg ćete dobiti i fotografiju za uspomenu. Svake srijede u rubrici Moda i ljepota u 24sata te svakodnevno na portalu Budi.IN pratite kako natječaj napreduje. Prijavite sebe, sestru, prijateljicu, djevojku, kćer, unuku - jedini je kriterij da je djevojka maturantica. 

Prijave su isključivo putem obrasca Wufoo na portalu Budi.IN te osim osnovnih podataka i fotografija svakako trebate napisati i zašto smatrate da ste idealna kandidatkinja za neku od ovih jedinstvenih haljina. 

Ponosni smo što su velika dizajnerska imena dio ovog projekta, kao i na to da možemo biti dio najsvečanijeg dana u životima naših srednjoškolki. Objava dobitnica je 23. travnja u 24sata. Sretno!

Kako se prijaviti? 

Od danas, 2. travnja, pa sve do 16. travnja 2014. možete se prijaviti isključivo na portalu Budi.IN putem obrasca wufoo. u obzir ćemo uzimati samo valjano ispunjene prijave pristigle na ovaj način. Više doznajte na www.budi.in. 

Napomena: Haljine na fotografijama su ilustrativnog karaktera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju