Obavijesti

Modna rasprodaja! Možete li zamisliti ovako niske cijene?

Modna rasprodaja! Možete li zamisliti ovako niske cijene?
8

Na Mondu odaberite odjeću i obuću za cijelu obitelj po nikad nižim cijenama. Top Shop, Miss Selfridge, Tommy Hilfiger i dr. na rasprodaji su do isteka zaliha.

Svi često sanjarimo o modnim prilikama koje si svatko može priuštiti. Mondo vam ispunjava san uz vrtoglavo niske cijene i sniženje do 90%. 

Asos, Topshop i Miss Selfridge

Nakon shoppinga obavljenog na Mondu, glava vas neće zaboljeti zbog polupraznog novčanika jer Gap majice možete odabrati već od 19,90 kn, Dorothy Perkins bluze već od 39,90 kn, a Asos i MOE haljinice snižene su do vrtoglavih 90%. Dostupni su vam Topshop i Miss Selfridge modeli, GDM torbe, Ipanema japanke, Ana Lublin cipele, ali i mnogi drugi brendovi.

Tommy Hilfiger muške majice za 199,90 kn

Nevjerojatne uštede od 400 kn više nisu mit! Na Mondu odaberite svoju Tommy Hilfiger majicu za samo 199,90 kn. Osim toga, svoj styling upotpunite Ellesse i Carrera tenisicama sniženima više od 60% te odličnim modnim dodacima i ručnim satovima.

Hello Kitty i Minie za najmlađe

Za vaše klince Mondo je pripremio najdraže junake i likove iz crtanih filmova na odjeći koju će rado odjevati svaki mališan. Cijene se kreću već od 19,90 kn, a jedini problem je što odabrati jer ponuda je neodoljiva.

Požurite na Mondo jer ova nevjerojatna akcija traje do isteka zaliha, a svoju priliku za neodoljivo povoljan shopping ne smijete propustiti.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori