Obavijesti

Mondo.hr poklanja besplatnu dostavu na sve iznad 100 kn

Mondo.hr poklanja besplatnu dostavu na sve iznad 100 kn
1

Na Mondo.hr pronađite sve što vam treba uz besplatnu dostavu za kupovinu iznad 100 kn do kraja svibnja.

Mjesec svibanj je mjesec iznenađenja na Mondo.hr! Kupujte iz udobnog naslonjača uz još bolje pogodnosti. Do kraja svibnja Mondo vam poklanja besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 100 kn.

Pitate se zašto kupovati upravo na Mondu? Donosimo vam top 5 razloga ZA!

1. Mondo.hr vam olakšava život

Mondo.hr vam donosi proizvode iz ukupno 12 kategorija: škola, knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, auto, tehnika i dom/vrt. U samo nekoliko klikova odaberite sve što vam treba.

2. Dostava unutar cijele Hrvatske

Najbolja prijateljica uskoro ima rođendan? Iznenadite je vrhunskom kozmetikom! Treba vam nova perilica rublja, ali nemate prijevoz? Kupite je na Mondu i stiže besplatno na bilo koju adresu u Hrvatskoj, a na području Zagreba izravno u vaš dom.

3. Zajamčen povrat novca u zakonskom roku

Potreban vam je novi bicikl, no sunčane dane nikako ne želite potratiti na lutanja shopping centrima? Na Mondo.hr-u odaberite odjeću, obuću i ostalu opremu za sport, a ako vam se kupljeni proizvodi ipak neće svidjeti, možete ih zamijeniti ili vratiti u roku od 14 dana uz povrat novca. 

4. Plaćajte pouzećem ili karticama 

Novi gadget kojem ne možete odoljeti je na tržištu? Mondo vam nudi velik izbor tehnike uz koju možete uživati već danas, a platiti kako vam najbolje odgovara – pouzećem ili kartično do 12 rata beskamatno. 

5. Uvijek dostupna korisnička podrška

Za sve vaše upite, komentare i reklamacije Mondov tim dostupan je u svakom trenutku na više kanala: putem besplatnog telefonskog broja 0800 44 68, na emailu info@mondo.hr i na službenoj Facebook stranici. Javite se sa svojim upitom u bilo koje doba dana i odgovor stiže u najkraćem roku.

Posjetite www.mondo.hr i već danas pregledajte bogatu ponudu te odaberite nešto za sebe i svoju obitelj uz besplatnu dostavu iznad 100 kn do 31. svibnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'
ISPOVIJESTI: KAKO SMO IZBJEGLI SMRT

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'

S vremena na vrijeme, naš unutarnji glas nas navodi da donesemo odluke koje inače ne bismo razmatrali, kao što je odustajanje od putovanja ili iznenada odabiranje druge rute na posao

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta