Obavijesti

Pogledajte novi video spot za pjesmu "Praktična žena"

Pogledajte novi video spot za pjesmu "Praktična žena"
4

Tamburaški sastav ''Od srca do srca'' i Željko Krušlin – Kruška uspješno promovirali video spot za svoju pjesmu ''Praktična žena''. Saznajte može li se ljubav kupiti novcem

Izgleda da su mladi zagrebački tamburaši zvani ''Od srca do srca'' uspjeli spojiti nemoguće i ostvariti odličnu glazbenu kombinaciju tambure i bluesa. U suradnji s iskusnim glazbenim liscem Željkom Krušlinom – Kruškom snimili su pjesmu ''Praktična žena'' za čiji su spot sinoć i održali promociju u restoranu Klub Maksimir u Zagrebu.  

Željko Krušlin je autor teksta i glazbe, dok je pjesmu aranžirao mladi glazbenik Filip Novosel koji studira tamburu na jednom glazbenom fakultetu u New Yorku. Za produkciju spota je bila zadužena tvrtka Cinematix Studio. Pjesma je karakteristična po mnogo čemu, pa tako i po onome o čemu u stvari njen tekst i govori. 

U razgovoru između mladog frontmana Domagoja Pisuljaka i iskusnog pjevača Željka Krušlina – Kruške da se naslutiti da je priča o ''Praktičnoj ženi'' vrlo provokativna, interesantna, ali i poučna....O čemu se tu točno radi poslušajte i pogledajte u spotu u galeriji.

Veliku podršku su ovi mladići iz zagrebačkog Markuševca dobili od brojnih prisutnih lica iz javnog života. Ove mlade tamburaške nade sinoć su došli podržati između ostalih i Dubravko Merlić, Željka Ogresta, Vedran Milkota, Mirko Švenda – Žiga, Mirko Fodor, Davor Dretar – Drele, Miro Navračić. 

Predstavnici iskusnijih tamburaških sastava, Gazda, Begina, Šarmera, Ex Panonie također su svojim dolaskom dali veliku podršku mladim nadama, od milja zvanim ''Srčeka''. Naizmjeničnim izvođenjem raznih tamburaških hitova u kombinaciji sa starim Kruškinim glazbenim evergreenima dečki su uspjeli razgaliti srca svih prisutnih i na direktnom primjeru pokazati zašto je njihov naziv  ''Od srca do srca'' orginalan i karakterističan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu