Obavijesti

Multipleks Cinestar Bihać otvara sa 10. srpnja!

Multipleks Cinestar Bihać otvara sa 10. srpnja!
1

Najuspješniji i najveći kinoprikazivač u regiji, Blitz-CineStar, stiže i u Bihać! Prvi CineStar multipleks u Unsko-sanskom kantonu i 14-ti u regiji, za sve posjetitelje otvara se 10.06.

Najuspješniji i najveći kinoprikazivač u regiji, Blitz-CineStar, uskoro stiže i u Bihać! Prvi CineStar multipleks u Unsko-sanskom kantonu i 14-ti u regiji, za sve posjetitelje otvara se 10. srpnja, u sklopu shopping centra Bingo. CineStar Bihać drugi je multipleks u Bosni i Hercegovini najvećeg regionalnog kinoprikazivača, koji je 2012. otvorio kino s pet dvorana u Mostaru.

CineStar Bihać u potpunosti je digitalizirano kino sa šest dvorana, od kojih su četiri opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Bihaću predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2! Stanovnici Bihaća imat će na raspolaganju 846 sjedala od kojih su 10 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru!

Filmski naslovi koji će prvih tjedana zabavljati posjetitelje neki su od najvećih ovogodišnjih hitova, kao što su: Kako istrenirati zmaja 2, Planet majmuna: Revolucija, Krive su zvijezde, Na rubu budućnosti, Kraljica zla, Poštar Pat film i Walking on Sunshine.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Bihać donijet će dugo očekivano osvježenje kulturnom i zabavnom životu grada, a stanovnicima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kinostandardima.

CineStar u brojkama - u proteklih 10 godina uspješnog poslovanja!

Otvaranjem CineStara Bihać, Blitz-Cinestar nastavlja svoje uspješno 10-godišnje poslovanje koje uključuje; 92 vrhunski opremljenih digitalnih kinodvorana diljem Hrvatske i u Mostaru koje je do sada posjetilo 21.189.134 posjetitelja, odigrano je 574.116 predstava, prikazano 1.553 filmskih naslova, 135 3D filmova, 48 IMAX filmova i 79 naslova u programu Spektakli u CineStaru. Školske projekcije pogledalo je više od 500.000 djece i isto toliko u najposjećenijim kinodvoranama proslavilo je svoje rođendane!

Kratka povijest tvrtke 

Blitz-CineStar d.o.o. nastao je 2003. godine zajedničkim ulaganjem tvrtki Blitz film i video distribucija, vodećeg distributera filmova u Hrvatskoj i državama bivše Jugoslavije, i Kieft & Kieft GmbH, najvećeg njemačkog kino prikazivača.

Tvrtka Kieft & Kieft GmbH ima više od 60 godina iskustva u kino prikazivanju i zaslužna je za stvaranje jedne od najvećih kino mreža koja danas obuhvaća više od 100 multipleksa sa preko 900 dvorana u nekoliko europskih zemalja. Kief & Kief Filmtheater GmbH, tvrtka koja je otvorila svoj prvi multipleks 1993., stvorila je brand CineStar koji je od tada sinonim za vrhunsku kombinaciju jedinstvene arhitekture, najboljeg komfora, sofisticiranog interijera te inovativnih audio-vizualnih tehnologija. Kieft & Kieft GmbHu zajednički projekt donio je spoj tradicije i inovacije, poznati know-how i snagu najjačeg kino operatera.

Blitz film i video distribucija, tvrtka osnovana 1992., danas je vodeći distributer filmova u regiji. Zahvaljujući stručnosti te inovativnom pristupu distribuciji filmova, Blitz film i video distribucija je stekla povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox i DreamWorks Animation za ekskluzivnu distribuciju filmova u kinima. Također ima i dugogodišnju vrlo uspješnu suradnju sa DreamWorks Studios te brojnim nezavisnim kompanijama kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal, LionsGate i mnoge druge, čije filmove distribuira putem svih postojećih kanala distribucije filma: kina, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtjev, IPTV-a, Interneta i slično.

Zahvaljujući sinergiji svojih osnivača, Blitz-CineStar je danas najveći kino prikazivač u regiji. Sa željom da izjednači kvalitetu kino ponude s kvalitetom ponude drugih razvijenih europskih zemalja, Blitz-CineStar 2003. godine otvara prvi multipleks: CineStar Zagreb (13 dvorana sa 2.940 sjedala), nakon čega slijede otvaranja multipleksa u svim većim gradovima Hrvatske i regije. Navedeni multipleksi čine CineStar lanac koji, uključujući CineStar Bihać, obuhvaća 14 multipleksa, 92 dvorane ukupnog kapaciteta 15.585 sjedala i ostvaruje oko 4 milijuna posjetitelja godišnje. Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u idućih dvanaest mjeseci otvoriti još tri multipleksa koji, s postojećim multipleksima koji sadrže premium kino dvorane poput IMAX, Gold Class, Auro i 4DX™,  čine CineStar lanac od 17 multipleksa s ukupno 111 ekrana i gotovo 20.000 sjedala, što ga čini najvećim kinoprikazivačem na tržištu bivše Jugoslavije.

Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brand: 2008., 2010., 2011. i 2013. CineStar dobiva titulu Superbrands. Godine 2009. CineStar brand potrošači izabiru za 30 najboljih brandova visokog potrošačkog povjerenja! Dodijeljen mu je, također, i Best Buy Award za 2012./2013. na temelju mišljenja hrvatskih potrošača. Blitz-CineStar prikazuje najnovije filmove vodećih svjetskih studija, te uvodi nove tehnologije i ponudu koja nudi održivu profitabilnost i rast, a CineStar multipleksi opremljeni su u skladu s najnovijim svjetskim standardima. Štoviše, Blitz-CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, te IMAX, Gold Class i 4DX™ formate.

Pratite nas na:
www.blitz-cinestar-bh.ba 
www.facebook.com/CineStarMultiplexi



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.