Obavijesti

Na sunčani odmor po najboljim cijenama putovanja

Na sunčani odmor po najboljim cijenama putovanja
10

Ukoliko maštate o dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja će vas naprosto razmaziti, vrijeme je za sunčani odmor.

Ukoliko maštate o dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja će vas naprosto razmaziti, vrijeme je za sunčani odmor. Osim dobro nam znanih Tunisa, Egipta i Turske, ovogodišnja novost među destinacijama je Cipar - zemlja koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Sjeverni dio Cipra je pravi mali raj koji još uvijek nije okusio masovni turizam te je idealno mjesto za odmor. 

U vrijeme kada dva puta okrenemo svaku kunu i za svoj novac želimo najviše, predstavljamo vam ljetnu ponudu koja se ne odbija. Odmor u hotelima s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na ništa manje. 

Putnička agencija Sunčani odmor svojim je vjernim putnicima i ove godine omogućila ljetovanje u Tunisu - avionom iz Zagreba na 7 noćenja svake srijede. Ljetovanje u Egiptu – avionom iz Ljubljane na 7 noćenja svake srijede ili let iz Zagreba 10 noćenja ponedjeljkom, 11 noćenja četvrtkom. Aranžmane za Tursku možete pronaći sa polasima iz Ljubljane na 7 noćenja, dok su letovi za Cipar bazirani na 10 i 11 noćenja također sa polascima iz Ljubljane.

Ljetovanje u Tunisu možete rezervirati u sklopu first minute ponude, 7 noćenja u all inclusive hotelu za već od  1.799kn po osobi + zrakoplovne pristojbe. Ljetovanje u Egiptu, 7 noćenja će Vas koštati od 2.929kn + zrakoplovne pristojbe, dok se za 10 i 11 noćenja možete počastiti besplatnim izletom u Hurgadu koji uključuje posebna ponuda a cijene se kreću od 3.449kn + zrakoplovne pristojbe za 10 noćenja tj. za 11 noćenja od 3.599kn po osobi. Cijene za Tursku na 7 noćenja, također sa uključenim gratis izletom u Alanya-u možete naći već i po 2.919kn po osobi + zrakoplovne pristojbe, dok su polasci za Cipar 10 i 11 noćenja od nevjerojatnih 2.249kn + zrakoplovne pristojbe po osobi za 10 noćenja te 2.929kn za 11 noćenja. U posebnoj ponudi za Cipar također je u cijenu uključen i gratis izlet Kirenija city tour

Dani su sve duži i ljeto je pred vratima. Sada je idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora stoga odputujte jer Mediteran je uvijek IN!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.