Obavijesti

Nagradna igra "Zepter zna živjeti zdravo, živjeti duže"

Nagradna igra "Zepter zna živjeti zdravo, živjeti duže"
4

U nastavku vam donosimo imena dobitnika Zepterove nagradne igre, u kojoj su dobitnici osvojili neke od vrhunskih i kvalitetnih proizvoda iz bogatog Zepter asortimana

Fond Zepterove nagradne igre sastojao se od tri vrijedne nagrade.

1.nagradu – Zepter wok – osvojio je gospodin Darko Mardešić

2.nagradu – Zepter Zest wasser – osvojila je gospođa Gordana Sutlar,

3.nagradu – Zepter kozmetika – osvojila je gospođa Teodora Strassberger

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagrade se mogu preuzeti od ponedjeljka - petka od 08:00 do 16:00 u tvrtki Zepter Zest d.o.o. Radnička cesta 30. Dodatne informacije o preuzimanju nagrada saznajte putem e-maila BC_info@zepter.hr ili na broj telefona 01 6306 535.

Kompanija Zepter International osnovana je prije 25 godina s misijom zaštite najdragocjenijeg i najvrijednijeg za sve nas – našeg zdravlja. Nakon provedenih višegodišnjih istraživanja, stručnjaci iz Zeptera stvorili su proizvode koji su promijenili živote milijuna ljudi.

Cjelokupna filozofija i osnovne vrijednosti Zepter grupe su Zdravlje, Stil i Ljepota. Ono što odlikuje Zepter proizvode jest superiorna kvaliteta, napredna tehnologija i originalan dizajn. Iz široke ponude Zepterovih proizvoda, izdvajamo nekoliko njih koji su izrazito kvalitetni i korisni za naše zdravlje.

Uživajte u zdravoj prehrani uz Zepter Masterpiece sustav

Zepter Masterpiece sustav predstavlja pravilan način za pripremu zdrave hrane, a uz njega možete uživati u zdravoj prehrani i zdravom životu. Radi se o patentiranom sustavu koji omogućava pravilan i trajan način pripremanja zdrave hrane, za bolji i duži život. Kombinacijom multifunkcionalnih elemenata Zepter sustava omogućeno je pravilno pripremanje, serviranje i čuvanje zdrave hrane na različite načine. U bogatom asortimanu Zepterovog posuđa nalazi se i Zepter wok, idealan za sve one koji vole istraživati različite kulture kroz okuse i arome lokalnih kuhinja. Ukoliko želite unijeti duh Azije u svoj dom, pripremajte zdravu hranu u Zepter wok-u.

EDEL WASSER – tehnološki najnapredniji sustavi za pročišćavanje vode

Uz iznimnu važnost zdrave prehrane, voda je također izrazito važna za naše zdravlje. Upravo iz tog razloga, stručnjaci iz Zeptera proizveli su tehnološki najnaprednije sustave za pročišćavanje vode. Jedan od njih je i Edel Wasser, bežični sustav za pročišćavanje vode, koji pruža pitku, filtriranu vodu, bez nečistoća i certificiran je od strane Udruge za kvalitetu vode. Zepter Edel Wasser opskrbit će vas najčišćom vodom za sve vaše potrebe. Pijući 2-3 litre vode na dan, pročišćene u Zepter Edel Wasseru, poboljšat ćete opće stanje svog tijela, ojačati svoj imunološki sustav i osnažiti svoje zdravlje.

Edel Wasser, sustav za neograničenu opskrbu čistom, zdravom i vodom bez primjesa,odlikuje:

- 5 stupnjeva filtracije

- Samostojeći uređaj

- Bežični uređaj – nije potreban izvor struje

- Maksimalna dnevna proizvodnja: 76,8

- Narančasta i crna varijanta uređaja

Zepter vam donosi i visokokvalitetnu kozmetiku - Swisso logical

Zepter proizvodi za njegu kože pružaju vam napredna, dermatološki testirana rješenja kako biste unaprijedili i zaštitili svoju ljepotu i očuvali svoje zdravlje. Svjesni činjenice kako se, u današnje vrijeme, ljepota sve više cijeni i predstavlja dragocjenu vrijednost, Zepter kozmetika prvenstveno je usmjerena na spriječavanje starenja kože te na zadržavanje naše ljepote. Do procesa starenja dovode mnogi čimbenici, kako prirodni tako i vanjski, poput stresa, izloženosti suncu i UV zrakama, zagađenja i nezdrave prehrane. Zepter vam donosi četiri napredna Swisso logical proizvoda protiv bora i za učvršćivanje: hidratizirajući serum, hidratizirajuća krema, krema za njegu kože oko očiju, multiregenerativna krema. Valja istaknuti kako je linija za njegu kože sigurna čak i za najosjetljiviju kožu te udovoljava standardima sigurnosti i kvalitete.

Više informacija potražite na www.zepter.hr, www.facebook.com/zepter.hr, broj telefona 0800 1444 ili na e-mail BC_info@zepter.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer