Obavijesti

Viral

Komentari 2

Pravila igre 24sata.hr i Mondo nagrađuju nogometne fanove

Donosimo vam pravila nagradne igre u kojoj čitatelji portala 24sata.hr povodom Svjetskog nogometnog prvenstva imaju mogućnost osvojiti vrijedne nagrade

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva  6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"24sata.hr i Mondo nagrađuju nogometne fanove"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "24sata.hr i Mondo nagrađuju nogometne fanove" je 24sata  d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva  6H/1 MB : 3224945, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe internet stranice www.24sata.hr.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 11. lipnja u 00:01 sati do 14. srpnja 2014. godine u 11:00 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 11. lipnja 2014.  na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.
Nagradna igra održava se na portalu www.24sata.hr u 25 krugova (na 25 dana se igraju utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva).
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pronađu igru na www.24sata.hr, uključe se u aplikaciju za upisivanje rezlutata utakmica koje priželjkuju tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, te ostave svoje podatke kroz predloženi obrazac - ime, prezime, godina rođenja, adresa, broj mobitela i e-mail. Priželjkivani razultat utakmica i njihovo upisivanje u aplikaciju ne utječe na odabir dobitnika te će dobitnici biti izvučeni slučajnim odabirom isključivo na temelju njihove prijave.
Jedan krug počinje u 00:01 sati dva dana prije dana kada se odigravaju utakmice čije rezultate i pobjednike sudinici predviđaju i traje do 17:00 tog dana kada se igraju utakmice, osim prvog kruga koji počinje samo jedan dan prije prve utakmice, npr. prvi krug traje od 11. lipnja u 00.01 sati do 12. lipnja u 17 sati, a izvlačenje dobitnika je u 13. lipnja u 12 sati.
Na kraju svakog kruga izvlače se dobitnici Umbro lopte između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnoj igri, bez obzira na to je li njihov upisani rezultat imao bilo kakve veze s realnim ishodom utakmice.
Dobitnici televizora Toshiba 32'' se izvlače slučajnim odabirom između svih sudionika koji su na dane koji prethode izvlačenju (između svakog izvlačenja televizora Toshiba 32'') u minimalno tri kruga sudjelovali u nagradnoj igri bez obzira na to jesu li njihovi upisani rezultati imali bilo kakve veze s realnim ishodima utakmica.

Dobitnik televizora Toshiba 50'' se izvlači slučajnim odabirom između svih sudionika koji su na dane koji prethode izvlačenju sudjelovali u minimalno 18 krugova nagradne igre bez obzira na to jesu li njihovi upisani rezultati imali bilo kakve veze s realnim ishodima utakmica.

Upisivanjem priželjkivanih rezultata i prikupljanjem bodova stvara se top lista 'Najvećih nogometnih znalaca na 24sata.hr' (naziv se može mijenjati) no ništa na toj listi ne utječe na osvajanje navedenih nagrada nego služi zabavi čitatelja.

Članak 5.
Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može u nagradnoj igri sudjelovati maksimalno jednom po krugu.

Članak 6.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo državljani Republike Hrvatske. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
NAGRADA    KOLIČNA    JED. CIJENA
(s PDVom)
Televizor Toshiba 32" HD Ready 32W2433DG    6    1.999,99 kn
Televizor Toshiba 50" LED Full HD 3D SMARTL7335DG    1    5.999,99 kn
Nogometna lopta     25    99,99 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 20.499,68 kn
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.
Javno izvlačenje nagrada održat će se na kraju svakog kruga u 12:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj  6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.
Tijek izvlačenja:
16.lip    Umbro lopta , Toshiba TV 32''
17.lip    Umbro lopta
18.lip    Umbro lopta
19.lip    Umbro lopta
20.lip    Umbro lopta, Toshiba TV 32''
21.lip    Umbro lopta
22.lip    Umbro lopta
23.lip    Umbro lopta
24.lip    Umbro lopta, Toshiba TV 32''
25.lip    Umbro lopta
26.lip    Umbro lopta
27.lip    Umbro lopta
29.lip    Umbro lopta, Toshiba TV 32''
30.lip    Umbro lopta
1.srp    Umbro lopta
2.srp    Umbro lopta
5.srp    Umbro lopta, Toshiba TV 32''
6.srp    Umbro lopta
9.srp    Umbro lopta
10.srp    Umbro lopta
13.srp    Umbro lopta
14.srp    Umbro lopta, Toshiba TV 32'', Toshiba TV 50''

Članak 9.
Imena dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Svi sudionci nagradne igre prihvaćaju primanje newslettera 24sata.hr i Mondo.hr (24sata d.o.o) na svoju e-mail adresu. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 10.
24sata  će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata  d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva  6H/1  u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata  će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 15.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sanda Lončar
Član Uprave
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I-460-02/14-01/414
URBROJ: 513-07-21-01/14-2
Zagreb, 9. lipnja 2014.

[if gte mso 9]> <![endif]<br/>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti