Obavijesti

Komentari 0

Nagradni natječaj: Prati esport s Lvl8.-om i osvoji Playstation

VIDEO

Članak 1: ORGANIZATOR 

Natječaj 'Prati esports s Lvl8.-om i osvoji Playstation' 

 raspisuje: 24sata d.o.o. , OIB: 78093047651, Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb koji imaj sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA 

Nagradni natječaj, u kojem se traži kreativni odgovori na pitanja koja se tiču Esports prvenstva Hrvatske priređuje se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj održava se dana od 9.8.2019. do 12. 10. 2019. na Twitch kanalu level_eight. 

 

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: 

Nagrada: 

1 x playstation

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 2300 kuna. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Organizator nije odgovoran za korištenje nagrade nakon preuzimanja iste od strane dobitnika. 

 

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Hrvatskoj i/ili inozemstvu, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju trajanja nagradnog natječaja ostave kreativni odgovor na pitanje "Koja ekipa ti je favorit na Esports prvenstvu Hrvatske i zašto" na level_eight Twitch kanalu u prostoriji za čavrljanje, a koji su prethodno počeli pratiti Twitch kanal level_eight. 

Sudionik nagradnog natječaja  jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.  

Organizatori natječaja ovlašteni su na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

 

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Prijave: Prijave se primaju svakog petka i subote u navedenom razdoblju odvijanja nagradnog natječaja nakon čega slijedi odabir i proglašenje dva dobitnika idući ponedjeljak, koji su kreativno odgovorili na postavljena pitanja. 

Prijavom na nagradni natječaj, sudionici nagradnog natječaja pristaju da svi njihovi podaci i materijali budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima. 

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti tjedan dana prije Finalnog eventa Esports prvenstva Hrvatske, a nagradu preuzeti na Finalnom eventu Esports prvenstva Hrvatske čiji datum će se odrediti najkasnije do 10. rujna 2019.  

 

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE 

Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade na Facebooku ili instagramu. Ako dobitnik u roku od 48 sati od trenutka kakda je obaviješten ne odgovori na poruku na Facebooku ili Instagramu, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu od strane pobjednika. Dobitnici nagradu moraju preuzeti osobno na Finalnom eventu Esports prvenstva Hrvatske

Organizatori se mogu odlučiti za drugog dobitnika, ako se prvi ne javi u roku iz prethodnog stavka ovog članka, prema pravilima Natječaja. 

 

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da sve podatke i materijale dobivene tijekom prijave na nagradni natječaj Organizatori mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem promocije navedene u Članku 2. ovih Pravila.

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE 

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. 

 

Članak 9: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena i ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. 

 

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Imena dobitnika,biti će objavljena na društvenim mrežama Lvl8.-a na dan održavanja finala Esports prvenstva Hrvatske

Trenutkom preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora nagradne igre prema dobitniku. 

 

Članak 11: POREZI 

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. 

 

Članak 12: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu. 

 

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 

 

Zagreb, dana 22.3.2019. 

24sata d.o.o. 

 

 

 

Pravila o korištenju osobnih podataka 

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju „24sata vodi te na dodjelu nagrada Porin“ koji se održava dana 23.03.2019. te davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca (ime, prezime, e-mail, broj telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1 

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. na adresu: Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti, na način da nas kontaktirate na broj telefona 01/6069-902, elektroničkim putem na adresu: marketing@24sata-hr ili pisanim putem na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, uz napomenu „Povlačenje privole o korištenju osobnih podataka“. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. 

Sve dodatne informacije o načinu na koji društvo 24sata d.o.o. obrađuje osobne podatke možete pronaći na: https://www.24sata.hr/pravila-privatnosti/ 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...