Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 4
Foto: Karolina Grabowska/Pexels
BLACK FRIDAY

Saznajte koje je proizvode povoljnije kupiti online i ostvarite velike uštede

Svatko tko može izbjeći predblagdansku gužvu u trgovačkim centrima, to će drage volje učiniti. Nema potrebe gubiti vrijeme kad nam Black Friday svake godine omogućuje najbolje uštede iz udobnosti vlastitoga kauča

Sadržaj donosi eKupi

U mjesecu smo Black Fridaya, što znači samo jedno - proizvodi koje smo mjesecima motrili napokon su na sniženju. Uz to, online kupnja omogućuje nam da izbjegnemo gužve koje obično dolaze sa sniženjima i predblagdanskim periodom te da kupnju obavimo u nekoliko klikova.

Te blagodati koristi sve više Europljana, a dokaz su brojevi, koji kažu da se udio e-kupaca iz godine u godinu povećava. Naime, u 2022. veći je za 20% te iznosi 75%, u odnosu na 2012., kad je bio 55%. Dakle, kako biste ove godine i vi zgrabili najbolje online ponude, na vrijeme doznajte koje je stvari povoljnije kupiti putem interneta te otkrijte gdje vas čekaju ultimativni popusti.

Povoljnije, brže, jednostavnije

Gužve, stajanje u redu, bjesomučno traženje parkirnog mjesta i ulaženje iz trgovine u trgovinu kako biste usporedili određene artikle i donijeli najbolju odluku, situacije su koje online kupnjom uspješno zaobilazimo. Naravno, postoje određeni proizvodi, poput velikih komada namještaja, kao i određene odjeće i obuće, koje prvo moramo isprobati u trgovini, no ako već znate što želite, kupnja putem interneta mnogo je jednostavniji izbor.

Također, online trgovine često nude kodove s popustima koje nećete pronaći u fizičkoj trgovini. No prije online kupnje svakako se uvjerite da ste dobro upoznati s proizvodom koji kupujete, pa, ako je potrebno, provjerite kako izgleda i funkcionira u trgovini, prije nego što ga naručite online na sniženju. U nastavku vam donosimo popis proizvoda koje je najisplativije kupiti online, a usput možete vidjeti i mali dio sniženja koja vas čekaju na Black Friday shoppingu.

Mali kućanski uređaji i bijela tehnika

Već pola godine priželjkujete fritezu na vrući zrak, ali nikako da je ulovite na popustu? Budite sigurni da će se širok izbor malih kućanskih uređaja i bijele tehnike u "crnome mjesecu" naći na značajnom popustu. No velika prednost pri kupnji ovakvih proizvoda online je to što ih na stranici internetske trgovine kao što je, primjerice, eKupi, možete uz samo nekoliko klikova usporediti s drugim proizvodima i tako u trenu dobiti najbolju ponudu.

Na stranici eKupi možete pronaći i raznolik asortiman malih kućanskih uređaja i bijele tehnike, među kojima je i friteza na vrući zrak Gorenje AF1700DB, s praktičnom posudom za pripremu jela čiji je kapacitet pet litara, što omogućava pripremu veće količine hrane odjednom. A ako tražite višenamjenski uređaj, pećnica Gorenje BPS6737E14BG dolazi s opcijama Air Fry i OptiBake, kojom postiže temperaturu do 200°C u samo pet minuta i tako štedite 30% vremena, a ima i mnoge druge korisne značajke.

Od malih kućanskih uređaja tu su i bežični štapni usisavači, koji olakšavaju usisavanje i sprečavaju bol u leđima te su jednostavniji za skladištenje. Takav je, primjerice, model Bosch BCH3P2301, koji sadrži trajne baterije za stalno visoku djelotvornost i kratko vrijeme punjenja te ima praktičnu 2u1 funkcionalnost: ručni usisavač i štapni usisavač u jednom uređaju za veću fleksibilnost. Ostatak ponude možete provjeriti ovdje.

Računala i elektronika 

Kupnja putem interneta također smanjuje pritisak donošenja odluke na licu mjesta, odnosno možete proizvode razgledavati i uspoređivati do mile volje. To je osobito važno pri kupnji računala, laptopa, mobitela i druge elektronike jer je riječ o proizvodima koji sadržavaju niz tehničkih karakteristika koje valja detaljno proučiti da biste u ruke dobili optimalan proizvod. 

Zato, ako tražite nešto ove vrste ili želite nekome na vrijeme osigurati odličan božićni dar, provjerite Black Friday ponudu eKupi jer možete uloviti kvalitetne proizvode po nižim cijenama. 

Primjerice, tražite li novi laptop, imate različite modele prema višem i nižem cjenovnom rangu. Pa tako, ako vam je budžet ograničen, možete se odlučiti za laptop HP 15s-fq2020nm i tako uštedjeti 75,05 eura. Ili, ako vam treba model s boljim značajkama, tu je Lenovo IdeaPad Flex 5 s brzim i pouzdanim procesorom AMD Ryzen™ 5 i 16" WUXGA IPS ekranom osjetljivim na dodir uz okretanje od 360°, koji je snižen za 123,59 eura

Na sniženju je i mnogo mobitela, pa tako i jedan od najtraženijih modela, iPhone 13, koji odlikuju Bionic (5 nm) 5G procesor, Super Retina XDR OLED zaslon i napredan sustav dvostrukih 12 MP kamera s ultraširokom i širokom kamerom. 

Po povoljnijoj cijeni možete pronaći i najpopularniju igraću konzolu - PlayStation®5. Ovog je puta na sniženju model PlayStation 5 C + Marvel's Spider-Man 2 VCH, po cijeni od 499 eura (3759,72 kn). Ova konzola uključuje dizajn nove generacije i liniju potpuno novih igara te je također savršen božićni dar za svakoga gejmera. Na popustu su i mnogi gadgeti, poput pametnog sata Huawei GT 3 Pro Titanium s 14-dnevnim trajanjem baterije za tipičnu uporabu.

Osim spomenutih, na sniženju su proizvodi iz kategorija opreme za dom, sport i fitness, igračke i dječja oprema te mnogi drugi popularni artikli, koje sad možete kupiti povoljnije na stranici eKupi, a uz prijavu na newsletter mogući su i dodatni popusti na već snižene proizvode.

Kako sebi olakšati kupnju?

Da bi vaša kupnja protekla brzo i jednostavno, korisno je preuzeti mobilnu aplikaciju eKupi jer tako u svakom trenutku možete provjeriti je li proizvod na koji ste naletjeli u trgovini možda povoljniji online. Aplikacija sad ima brže i jednostavnije sučelje, koje će vam pomoći u pregledavanju artikala i njihovu uspoređivanju te donošenju najbolje odluke za svoje potrebe.

Isporuka proizvoda brza je i pouzdana, a dostava je besplatna za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih popusta veća od 99 eura (745,92 kn). Prilikom narudžbe možete odabrati i uslugu dostave u stan, koja košta 11,99 eura (90,34 kn) ako je adresa dostave na području Grada Zagreba. A tu je i praktična opcija za kategoriju bijela tehnika pod nazivom  ''Usluga ključ u ruke'', a označavate je prilikom online narudžbe. Time će ovlašteni MR serviser pri dostavi uređaja izvršiti montažu i pripremiti uređaj za rad, a vaš stari uređaj odvesti na reciklažu

Black Friday je banana ako nemaš 60% popusta, 24 rate i besplatnu dostavu. Zato iskoristite prednosti koje eKupi pruža i ne čekajte zadnji dan kako biste ulovili željeni proizvod po najnižoj cijeni.

Sadržaj donosi eKupi

Komentari 4
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana