Native sadržaj

Komentari 16

Sutra nas čeka Black Friday! Provjerite što se isplati kupiti na najvećim popustima u godini

Sutra nas čeka Black Friday! Provjerite što se isplati kupiti na najvećim popustima u godini

Black Friday smatra se najvećim shopping blagdanom, a zbog nastale situacije mnogi od nas ove će se godine odlučiti na online kupnju. U članku otkrijte što se najviše isplati kupiti i u kojim vas prodavaonicama čekaju znatni popusti

Sutra nas čeka najzanimljiviji shopping događaj godine - Black Friday! Na akcijskim ponudama moći ćete pronaći mnoštvo toga – od obuće, elektronike i kozmetike pa sve do savršenog božićnog dara za svoje najmilije. Donosimo vam pregled najatraktivnijih ponuda za Crni petak.

Spremite se za niske temperature

Vjerojatno ste već negdje ''snimili'' dobar kaput ili kvalitetne zimske čizme, ali u tom trenutku njihova cijena malo vas je obeshrabrila. Upravo za takve slučajeve postoji Crni petak, dan kad su mnogi zimski komadi na sniženjima i do 70%. Budući da ovo godišnje doba zahtijeva slojevito odijevanje, moći ćete pronaći široku ponuda košulja, pulovera, sakoa i haljina po povoljnim cijenama. Posjetite webshop prodavaonica koje su i u danima prije Crnog petka imale znatna sniženja, kao što su Asos, Shooster ili Leilou, te se na vrijeme opskrbite za zimu. 

Pomama za elektronikom

Svi se sjećamo prošlogodišnjih redova, smrzavanja na hladnoći i čekanja na sniženi PlayStation. Zato ove godine izbjegnite muku čekanja u redu i kupujte online. Ako cijelu godinu odgađate kupnju novog mobitela ili čekate da perilica za rublje bude na akciji, a nikako da taj trenutak dođe, ovo je idealna prilika da ih napokon zgrabite. Bilo da je riječ o laptopu, mobitelu, perilici ili igraćoj konzoli, webshopovi Sancta Domenica i e-Kupi čekaju vas s velikim popustima. Također, ne zaboravite provjeriti ponudu na Cyber Monday!

Pronađite božićni dar

Kad je riječ o kozmetičkim proizvodima - zaliha nikada dosta. Zato je sutrašnji dan idealna prilika za kupnju skupljih preparata koje inače koristite, ali ovog puta po povoljnijim cijenama. A ako ste dugo maštali o skupom parfemu ili kremi za lice, online trgovine poput AsosaFeelunique osigurale su dobre popuste na najpoznatije svjetske brendove. Kozmetički setovi u pola cijene idealna su prilika da usput obavite i božićni shopping pa ih nekome darujete ispod bora!

Uredite dom kao na Pinterestu

Ovaj shopping blagdan idealan je za one koji su se preselili u novi stan i potreban im je novi namještaj ili planiraju preuređenje trenutnog. Na Pinterestu ste pronašli inspiraciju i ideje kako bi vaš dom mogao izgledati, ali neke stvari su jednostavno izvan vašeg budžeta? Ovo je savršena prilika da ga opremite kako ste oduvijek željeli. Ako ste u potrazi za novim madracem, Top Shop je pripremio popuste i do 70%, a novi namještaj po povoljnim cijenama možete potražiti u JYSK-u.

Većina potrošača već je odavno prigrlila online kupnju zbog novonastale situacije s koronavirusom, a trgovine su zbog toga i povećale svoju ponudu na internetu. Koliko god jednostavno i privlačno zvuči online šopingiranje, svakako pripazite na to da su web stranice s kojih kupujete provjerene.

Kako ne bi došlo do problematičnih situacija, osmišljene su napredne tehnologije autentifikacije koje vas štite od prevara i lažno odbijenih uplata prilikom online plaćanja, poput čitača otiska prsta, kamere mobilnog telefona ili drugog pametnog uređaja. Tako je i Mastercard uvidio važnost sigurne i brze kupnje te omogućio provjeru identiteta putem Mastercard® Identity Check™  kako bi vaša plaćanja bila jednostavna i bezbrižna.