Obavijesti

Ne propustite hit komediju koja će vas nasmijati do suza!

Ne propustite hit komediju koja će vas nasmijati do suza!
2

Film "Kauboji" komedija je koja se oslanja na istoimenu kazališnu predstavu koju je vidjelo čak 120 tisuća ljudi! Provjerite i vi zašto mnogi zarade upalu trbušnih mišića!

Film ‘Kauboji’, snimljen je prema istoimenoj urnebesnoj komediji i jednoj od najposjećenijih hrvatskih kazališnih predstava. Komedija je to koju svakako morate imati i pogledati!

Film "Kauboji" inspiriran je i u dobroj se mjeri oslanja na kazališni hit u kojem osam autsajdera pokušava napraviti kazališnu predstavu. Tijekom rada na predstavi protagonisti razvijaju životne priče i pri tome neminovno utječu jedni na druge. 

Razvija se tu i ljubav, padne i pokoja suza, no za razliku od većine domaćih filmova, ovo je komedija uz koje ćete plakati - ali od smijeha!

Sama priča bila bi vjerojatno  uobičajena da kazališna družina nije sazdana od antijunaka koji su izgubljeni u vremenu i prostoru. Predvođeni Sašom, redateljem koji se nedavno vratio u rodni grad, neobična skupina naturščika kreće u borbu sa svojim demonima, ali i predrasudama. Za dramaturški predložak odabiru vestern, a jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju zabavne životne. 

Kauboji su žanrovski pozicionirani između socijalne drame i komedije, no definitivno nisu film zbog kojeg ćete imati grč u želucu. Eventualno ćete zaraditi upalu trbušnih mišiću od smijeha! 

Kauboji dijele puno toga i s  britanskom socijalnom dramom (Full Monty) žanrom koji je veliku popularnost imao i u našim kinima, pokazujući da je publiku u kina još uvijek moguće privući zanimljivim pričama i snažnim karakterima. Kako je izvorni kazališni predložak dobrim djelom mjuzikl, glazba je izuzetno važna i u ovom filmu. A glumci će vas sigurno oduševiti izvedbama! 

Ovu fenomenalnu komediju na DVD-u potražite na kioscima i na mondo.hr za 49,90 kn!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.