Obavijesti

Ne propustite veliku rasprodaju u Meblo salonima do 50%

Ne propustite veliku rasprodaju u Meblo salonima do 50%
5

Pozivamo Vas da iskoristite nevjerojatnu priliku! U svim Meblo salonima u tijeku je rasprodaja izložbenih eksponata sa popustima do nevjerovatnih 50%.

Pozivamo Vas da iskoristite nevjerojatnu priliku! U svim Meblo salonima u tijeku je rasprodaja izložbenih eksponata sa popustima do 50%. Tu su i specijalne promotivne akcije na Jogi asortiman za zdravo spavanje, sjedeće garniture, kuhinje, ugradbene ormare, tapete i dekore.

U Meblovim salonima pronaći ćete sve što je potrebno za uređenje Vašeg doma: dječje sobe, kuhinje, blagovaonice, predsoblja, radne sobe sjedeće garniture klasičnog i suvremenog dizajna. Većina programa koje nudimo visoko su komponibilni što omogućava izradu po mjeri, što je naročito bitno kod kuhinja, dnevnih i dječjih soba. Osim namještaja za interijer Meblo asortiman čini i namještaj za vrt i terase od kvalitetnih prirodnih i plastičnih materijala te vrlo interesantan program kovanog željeza visoke kvalitete izrade.

Posebno ističemo akcijski popust do 20% na kompletan Jogi asortiman koji, osim madraca, uključuje i podnice, postelje, anatomske jastuke, zatitne blazine i plahte. Organski uzgojen pamuk, soft-touch pjena, madraci prilagođeni težini osobe, posebna visina madraca s obzirom na potrebe, korisnika samo su neke od karakteristika novog Jogi programa. Ujedno vas pozivamo da iskoristite last minute ponudu  u okviru koje madrace na isteku zaliha nudimo uz čak 40% popusta. 

Želite li promijeniti nešto u svom domu, a ne raspolažete velikom količinom novca, Meblova rasprodaja dekora pravo je rješenje za Vas. Dekorativne jastuke  različitih boja i uzoraka pronaći ćete po cijeni već od 20 kn, a prekrivače  od 35,20 kn. Gotove zastore možete pronaći već po cijeni od 52,00 kn, a tkaninu u metraži  po nevjerojatnih 40 kn. Za dekoriranje doma u blagdanskom ruhu pripremili smo Vam atraktivne božićne naljepnice  po cijeni od samo 79,00 kn. Akcija traje samo do isteka zaliha stoga ne gubite vrijeme i posjetite nas u najbližem Meblo salonu ili na https://shop.meblo.hr,  gdje iz vlastitog naslonjača možete obaviti kupovinu. Tu je i posebna akcija od  20% popusta na dekorativne naljepnice  i vješalice  iz asortimana Caselio.

Ukoliko želite iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima u opremanju interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavite se na Meblo Newsletter , koji će periodično stizati na Vašu mail adresu. 

Također Vas obavještavamo da nas od sada možete pratiti i na Facebooku  te Vas pozivamo da nam se pridružite u nagradnoj igri koju uskoro pripremamo za sve naše Facebook fanove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici