Obavijesti

Neka i vaši mališani spremno dočekaju Svjetsko prvenstvo

Hrvatska do Brazila uz naš glas, mali navijači su uz vas! Baby Center i Klokanica odabrali su male nogometne fanove koji su pred Hoykinim fotoaparatom navijali kao veliki.

Baby Center i Klokanica odabrali su 11 malih vatrenih navijača koji su postali pravim zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Podsjećamo, proteklih mjeseci roditelji su mogli prijaviti svoju djecu na snimanje, a 11 sretniih postalo je zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Mališani su, obučeni u navijačku kolekciju Baby Centra,  bez imalo treme pozirali pred Hoykinim fotoaparatom, a tijekom cijelog snimanja bodrili su ih njihovi roditelji. 

„Bilo je super, ona se zabavila, puno se igrala sa dječicom. Bila je zadovoljna. Nije bilo neke prevelike treme“, rekla nam je Marina Mandić, majka male Lise koja je sudjelovala u snimanju navijačke kampanje.

Da nije bilo treme potvrdio nam je i fotograf Damir Hoyka koji je istaknuo kako prilikom rada s djecom rezultati mogu biti puno bolji od onoga što si uopće možemo zamisliti. „Svako snimanje ima svoje izazove. Neke stvari su teže s odraslima, neke stvari su teže s djecom, ali jednako tako ima i onih stvari koje se kod djece mogu lakše dobiti, a to je ta spontanost“, objasnio je Hoyka, dodajući kako je naviknut na dječje okruženje jer je otac dvije 18-mjesečne kćeri.

Snimljene fotografije dio su aktualne reklamne kampanje Baby Centra koji se, potaknut duhom nogometnog ludila, potrudio da i najmlađi navijači prvenstvo dočekaju spremni. Marijana Uradin Jagić, voditeljica marketinga Baby Centra objasnila je kako navijačka kolekcija obuhvaća dresove, bodije, kape i marame za male vatrene nogometne fanove, a u kampanji su se vodili time da u nju uključe one koji bi kolekciju trebali i nositi. Sva odjeća je 100% pamučna, a dostupna je u veličinama od 62 do 128. Čitavu ponudu provjerite na linku. Neka i vaši mališani spremno dočekaju navijačku sezonu.

Baby Center je jedinstvena trgovina u kojoj na jednom mjestu možete pronaći najveću ponudu proizvoda za trudnice, bebe i djecu do 8. godine! Dolazak nove bebe na svijet velika je stvar za svakog roditelja – kako bi im taj period financijski olakšali, u Baby Centru pripremili su novu uslugu pod nazivom Porodiljni popust. Uključite se već danas i 2 godine kupujte uz 11% popusta. Više o Porodiljnom popustu saznajte ovdje

U trgovinama Baby Center pronaći ćete širok prodajni program različitih kategorija roba koje obuhvaćaju artikle poznatih i provjerenih robnih marki: od opreme za bebe, namještaja i pomagala za djecu i majke, dječje hrane i kozmetike preko široke ponude igračaka za najmanje i za one malo veće do dječje odjeće i obuće s posebnim naglaskom na udobnosti i kvaliteti, Baby Center trgovine nezaobilazno su mjesto za sve koji se tek spremaju na taj radostan korak ili već imaju djecu. Zaposlenici posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri odabiru i kupovini, a istovremeno vrijednim izvorom savjeta i posebnih ponuda za članove Baby Center kluba grade povjerenje i dugogodišnju vjernost. 

Vidimo se u Baby Center trgovinama u City Centru One Zagreb i Split! www.babycenter.hr.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Recept moje svekrve: Napravite najbolje pečene krumpire ikad!
SAVRŠENO HRSKAVI

Recept moje svekrve: Napravite najbolje pečene krumpire ikad!

Australka je na društvenoj mreži podijelila recept za, kako kaže, najbolje pečene krumpire koje ćete ikad probati. Tvrdi da je tajna u tome da ih dobro protresete u cjedilu prije pečenja

Led u zamrzivaču otopite već za 10 minuta jednostavnim trikom
UČINKOVITO RJEŠENJE

Led u zamrzivaču otopite već za 10 minuta jednostavnim trikom

Iako standardni savjet za odmrzavanje preporučuje da jednostavno isključite uređaj i pustite led da se sam otopi, postoji i jednostavnije rješenje koje će ovaj proces skratiti
VIDEO Milanović krenuo prema Plenkoviću, pogledajte kako je reagirao. Nisu se ni pozdravili
NEUGODNJAK NA SVEČANOSTI

VIDEO Milanović krenuo prema Plenkoviću, pogledajte kako je reagirao. Nisu se ni pozdravili

Milanović i Plenković nisu se pozdravili, ni rukovali. Kimnuli su si glavom