Obavijesti

Neka vaš dan započne mirnim, čvrstim i udobnim snom

Neka vaš dan započne mirnim, čvrstim i udobnim snom
4

Kvalitetan krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati ako želimo da naša jutra budu ispunjena harmonijom, a naša tijela odmorena

Spavaća je soba najintimniji prostor u našem domu i njeno uređenje utječe na mnoge aspekte našeg života. Naša je soba naše utočište od stvarnog svijeta i svakodnevnih problema. Zato je iznimno bitno stvoriti ugodan prostor u kojem nema nepoznanica i gdje sve oko nas osigurava mir i spokoj, te udoban i čvrst san nama i našoj obitelji.

Na sjeveru Hrvatske, međimurska tvrtka Hespo proizvodi gotovo sve potrebno kako bismo, unutar zidova svog doma, stvorili svoju ugodnu oazu. Kvalitetan krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati ako želimo da naša jutra budu ispunjena harmonijom, naša tijela odmorena i energija regenerirana. Zamislite sebe kako svakodnevno, s neizmjernim zadovoljstvom liježete u svoj prostrani Hespo krevet, među mirisnu i svježu posteljinu, a vaše se tijelo spontano i ugodno ugnijezdi na kvalitetnom i udobnom Hespo madracu i jastuku. Veliki je broj Hespo modela tapeciranih i drvenih kreveta, različitih madraca, podnica i jastuka i Hespo želi da odaberete upravo onu kombinaciju koja najviše odgovara baš osobno vama, po tvrdoći, sastavu, visini, veličini. Odvojite vremena kad namještate svoju spavaću sobu jer tu će započeti i završiti svaki vaš dan.

Nemojte pritom zanemariti pažljivo odabrati i namještaj. Hespo proizvodi pet programa namještaja za spavaće sobe: Ella, Marta, Mia, Enea i Dora te program Funky za mladenačke sobe. Sve navedene programe odlikuje jako veliki broj kombinacija elemenata, mogućnost odabira tamnih ili svijetlih drvnih dekora ili fronti visokog sjaja koje će u vašoj sobi stvoriti zanimljivu igru refleksija i tako stalno činiti sobu novom. 

Hespo namještaj je lijep, ali i funkcionalan i ravnoteža je suvremenog načina života i povratka tradiciji i toplini doma.

Na adresi www.hespo.hr  potražite sve detalje o izboru, karakteristikama i opcijama Hespo madraca, jastuka, podnica, tapeciranih kreveta i namještaja za spavaće sobe, javite se emailom na salon@hespo.hr ili pratite Hespo na Facebook-u. 

Za razliku od uobičajenog shvaćanja da dan započinje ujutro Hespo nam poručuje da dan u stvari započinje odlaskom na spavanje jer, o tome da li smo dovoljno, mirno i udobno spavali, jako ovisi kakav će biti naš idući dan i koliko ćemo biti spremni suočiti se sa svim izazovima koje on nosi. Hespo je partner u kojeg već 25 godina imamo povjerenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.