Obavijesti

Promo sadržaj

20 000 ugrađenih zubnih implantata u Poliklinici ARENA

20 000 ugrađenih zubnih implantata u Poliklinici ARENA
2

O činjenici da je njihova kvaliteta prepoznata svjedoče i brojke iz Poliklinike ARENA, gdje je uspješno ugrađeno već 20 000 zubnih implantata

Ugradnja zubnog implantata danas predstavlja najmodernije i najtrajnije rješenje u stomatologiji kod nedostatka jednog ili više zuba. Najveća prednost je da nema potrebe za brušenjem susjednih zdravih i neoštećenih zuba kao što je slučaj kod zubne krunice.

O činjenici da je njihova kvaliteta prepoznata svjedoče i brojke iz Poliklinike ARENA, gdje je uspješno ugrađeno već 20 000 zubnih implantata. Razlozi zašto je ovo jedan od najtraženijih zahvata su podjednako i estetski i funkcionalni, a financijski su puno pristupačniji nego što je bio slučaj unatrag nekoliko godina. 

Brend implantata ADIN je svjetski prepoznat po vrhunskoj kvaliteti, a samo u Poliklinici ARENA znak je tisuća zadovoljnih pacijenata. Ukoliko se odlučite na uljepšavanje svojeg osmijeha, njihov stručni tim specijalista vodit će vas kroz cijeli tretman koji, ovisno o stanju kosti u čeljusti, može trajati od 3 do 6 mjeseci. Pomoć 3D CBCT i 2D ortopana na početku specijalisti rade preciznu dijagnostiku i plan terapije. Sam postupak ugradnje implantata traje nekoliko desetaka minuta i obavlja se pod lokalnom anestezijom tako da predstavlja rutinski i gotovo bezbolan zahvat. Trajanje postoperativne faze i oporavka je individualan, ali u većini slučajeva pacijent se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Na zubne implantate se naknadno postavljaju protetski nadomjesci izrađeni u zubnom laboratoriju Poliklinike ARENA, na temelju materijala od kojeg su izrađeni, razlikujemo metal-keramičke i cirkon-keramičke zubne krunice.

U Poliklinici ARENA na sve zubne implantate nudi se doživotna garancija, a ukoliko ste zainteresirani za ugradnju, javite se na 01/6542-655.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!