Obavijesti

Promo sadržaj

Akcija "Maknimo djecu sa ulica": najveća donacija sportu

Akcija "Maknimo djecu sa ulica": najveća donacija sportu
1

Njemački KiK Textilien povodom akcije „Maknimo djecu sa ulice“ donirao preko 50.000 kompleta nogometnih dresova

VIDEO

Donirano je preko 600 hrvatskih nogometnih klubova iz svih rangova lige koje je KiK potpuno besplatno opskrbio setovima dresova za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a setovi se sastoje od gornjeg i donjeg dijela, štucna te sportskih torbi. Prepoznatljivi KiK-ovi dresovi mogu se vidjeti na našim nogometašima!

Detaljan popis svih klubova sa fotografijama momčadi objavljen je na službenoj facebook stranici KiK Hrvatska www.facebook.com
Najveći europski trgovac odjećom, njemački KiK Textilien u najvećoj krizi, a uoči početka nove sezone, pružio je ruku hrvatskim nogometnim klubovima donirajući preko 50.000 kompleta nogometnih dresova za sve natjecateljske kategorije. Na popisu najveće sportske donacije u Hrvatskoj našlo se preko 700 klubova.

„Zbog besparice je većina hrvatskih nogometnih klubova pred gašenjem, pri čemu su posebno ugrožene škole nogometa za najmlađe. Upravo zato KiK pruža svoju ruku. Popularizacija i pomoć hrvatskim nogometnim klubovima, dio je akcije spašavanja djece od ulice i nasilja.“ potvrdio je Petar Burazin, direktor KiK International - donator akcije.

Nogomet je najpopularniji i najmasovniji sport, no mnogo je onih koji zbog nedostatka sredstava nisu u mogućnosti održavati klubove, posebice nogometne škole.

„Zdrav život i natjecateljski duh važno je poticati među mladima!Za vrijeme trajanja ove akcije nismo gledali iz koje sredine klubovi dolaze niti u kojem rangu se natječu. Jedini kriterij bio je da je klub registriran i da pomognemo potrebitima.” izjavio je Ante Rimac, direktor KiK-a za Hrvatsku i Sloveniju.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura