Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Ako je Rojs problem u ovoj državi, spalimo ga na lomači'

Ja sam uplatio taj novac nakon 10 dana toj osobi. Kada su sjeli novci, Interpol je blokirao te novce i meni su oduzeli tekući račun, komentirao je Rojs optužnicu

S. Strukić
Foto: S. Strukić
126 komentara

Umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs komentirao je optužnicu u kojoj ga se optužuje za prijevaru tešku 60 tisuća eura. Prema optužnici Rojs je za sebe zadržao novac koji se skupljao kao pomoć obranama šestorice Hrvata iz BiH, u Haagu optuženih za ratni zločin. Novčanu pomoć preko njega slao je poduzetnik Jako Andabak, a sve je prijavio jedan od haških optuženika, nakon što nije dobio namijenjeni novac. 

Rojs, koji je u međuvremenu i ispitan, kaže da je riječ o nesporazumu i tehničkim poteškoćama s računom. Novac je isplaćen naknadno što će tvrdi dokazati na sudu. 

- Ja sam uplatio nakon 10 dana toj osobi. Kada su sjeli novci, Interpol je blokirao te novce i meni oduzeli tekući račun. Zato što kažu da i ti ljudi, kojima sam ja uplaćivao, kao i ja, da se nalazimo na nekoj crnoj listi međunarodne zajednice. Ako je problem Rojs u ovoj državi, ajmo donijeti odluku: spalimo ga na lomači, pa da ovom narodu bude bolje - rekao je Rojs za Dnevnik.hr.

Možda vas zanima i ovo:
Message