Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Albanac pod blatobranom auta skrivao više od 8 kg marihuane

Granična policija je u srijedu navečer, zbog sumnje u krijumčarenje droge, pretražila automobil albanskih registracija te u prepravljenom metalnom spremniku...

6 komentara

Na graničnom prijelazu Karasovići, 12. listopada u večernjim satima, u osobnom automobilu albanskih registarskih oznaka pronađeno je 13 paketa u kojima se nalazilo preko osam kilograma prešane marihuane. Vozilom je upravljao 32-godišnji državljanin Albanije, a droga je pronađena u prepravljenom metalnom spremniku ispod zadnjeg branika vozila. 

Naime, tijekom obavljanja granične kontrole policajci iz Gruda u suradnji s djelatnicima carine posumnjali su na krijumčarenje te je od nadležnog suda zatražen nalog za pretragu vozila. Vozač je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje. Dobio je kaznenu prijavu te je predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. 

Ovo je jedanaesto otkriveno krijumčarenje veće količine droge preko graničnih prijelaza čime se ovogodišnja količina zaplijenjene marihuane popela na  180 kilograma. Nedavno je u Zažablju otkrivena i plantaža na kojoj se nalazilo 60 stabljika marihuane. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message