Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
102 komentara

Alo, Jadranka, vraćam se u taj tvoj HDZ, ali ne i u politiku!

Leži mu građevina: Rojs ne želi u Sabor, ali bi volio raditi u građevini zato što se, kaže, na tom polju već dokazao. Namjerava otići u HDZ-ov ogranak na Medveščaku

Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
102 komentara

Ljubo Ćesić Rojs vraća se u okrilje HDZ-a, iz kojega ga je prije osam godina izbacio Ivo Sanader. No ističe kako ga Sabor više ne zanima.

- Ne vraćam se u politiku, no vraćam se u HDZ, iz kojega u biti nikad nisam ni otišao. To što me Sanader izbrisao, sasvim je druga stvar. Ne vidim smisla vraćanju u Sabor, u kojem sjede samo gimnastičari. Od njihova podizanja ruku za dobru plaću narod nema ništa. Treba promijeniti saborsku garnituru. Trebaju sjediti mladi ljudi, a ne ja sa svoje 53 godine - rekao je Rojs.

Namjerava otići u HDZ-ov ogranak na zagrebačkome Medveščaku i početi iznova u stranci. Dodao je kako bi volio raditi ono u čemu je dobar:

- Trebaju mi dati posao u građevini. Meni to najbolje ide. To sam, uostalom, i dokazao sagradivši 100 kilometara autoceste.

Da mu je politika u krvi, pokazao je samoinicijativno dodajući:

- Znate, ja sam za Europsku uniju, ali ne pod svaku cijenu kao bivši premijer Ivo Sanader. No zato sam spreman sve dati za svoju Hrvatsku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message