Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izdržljivost u krevetu čak 6 sati? Moguće je

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put

Foto: Shutterstock

Osjećati ponos zbog ekstaze koju je baš on u njoj probudio. Međutim, danas se muškarci moraju - osim s godinama - boriti i sa stresom, brigama i umorom što često djeluje kao „blokator“ na putu do prave strasti i užitka. 

Ali od sada – zahvaljujući novoj  Alpha Strong formuli - niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.  
Svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata Alpha Strong brzo i učinkovito podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca. Jedinstvena i 100% prirodna formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata najviše  kvalitete s dokazanim djelovanjima.  

Upravo je zato Alpha Strong proizvod koji ne morate svakodnevno uzimati tjednima ili mjesecima kako bi osjetili  njegovo djelovanje. 

Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.  

Premium kvalitetu Alpha Stronga potvrđuje i činjenica da je u Hrvatskoj i regiji do sada prodano više od 20 tisuća kutija, a prodaja i dalje raste iz tjedna u tjedan. 
 

Foto: Megapixl

Alpha Strong  ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave. 

Pakiranje s 2 Alpha Strong tablete možete kupiti  u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta po cijeni od 169,90 kn, a možete ih brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr ili putem telefona na broj 091 4493 109. 

Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka  na području cijele Hrvatske.


Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message