Obavijesti

News

Komentari 2

'Anita Kulaš nije mogla na mobitelu imati slike seksa'

'Anita Kulaš  nije mogla na mobitelu  imati  slike seksa'
1

Grobar iz Cerja Stjepan Ščančar je prije ubojstva Anite Kulaš (16) od vlasnika rovokopača tražio da raku, u koju je bacio truplo, iskopa malo dublje

VIDEO

U nastavku suđenja Stjepanu Ščančaru (26) iz Dugog Sela za teško ubojstvo Anite Kulaš (16) na Županijskom sudu u Velikoj Gorici u utorak su svjedočili Ivica Kinder, vlasnik rovokopača kojim je iskopan grob u koji je Ščančar zakopao Anitu, Anitina bivša šefica Nikolina Čabraja i njezina prijateljica Tanja Lipohar.
Ščančar, koji je radio kao grobar, u listopadu 2006. golim je rukama zadavio Anitu Kulaš (16), a potom je zakopao na groblju u obližnjem Cerju u raku pripremljenu za sprovod jedne starice. Ščančar je za ubojstvo već bio osuđen na 27 godina, no Vrhovni sud ukinuo je presudu jer nije do kraja utvrđeno njegovo psihičko stanje, odnosno je li u trenutku ubojstva bio smanjeno ubrojiv. Naime, Ščančar je na suđenju tvrdio da je Anitu ubio u afektu nakon što mu je pokazala fotografije nje i njegove tadašnje djevojke Ivane Bertak kako vode ljubav. Državno odvjetništvo pokušat će dokazati da je zločin planirao.
- Sjećam se da me Ščančar nazvao i tražio da taj grob iskopam malo dublje, međutim nije precizirao koliko - kazao je Kinder i dodao da je grob kopao njegov pomoćnik zbog čega ne zna točnu dubinu, ali zna da je bio dublji nego je uobičajeno. Nikolina Čabraja, u čijem je frizerskom salonu u Sesvetama Anita bila na praksi, svjedočila je o njezinom odnosu s Anitom i Ščančarom, ali i o njezinu mobitelu.
- Sigurna sam da Anita u svom mobitelu nije mogla imati nikakve fotografije jer njezin mobitel nije imao kameru, a i ekran je bio pokvaren - kazala je Nikolina. Također, rekla je i da je Ščančar bio bolesno ljubomoran te da je nekoliko puta došao u salon dok je tamo bila Ivana i napravio scenu.
- Anita joj je u nekoliko navrata rekla da se makne od njega jer on nije dečko za nju - ispričala je Nikolina. Rekla je i da se Ščančar i Anita nisu podnosili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.