Obavijesti

News

Komentari 159

Srb: Đapić je izbačen iz HSP-a jer ne želimo biti njegov talac

Srb: Đapić je izbačen iz HSP-a jer ne želimo biti njegov talac
4

To su totalne bedastoće i podmetanja. Informacija da sam izbačen iz stranke nevjerojatna je jednako kao da su rekli kako sam odletio na Mjesec, kaže Đapić

VIDEO

Predsjednik HSP-a Danijel Srb potvrdio je informaciju da je na prije nekoliko sati održanom izvanrednom sastanku Glavnog stana stranke HSP u Sisku iz stranke izbačen Anto Đapić. Srb je istaknuo kako je to bila jednoglasna odluka čelništva stranke, ali i časnog suda stranke, nakon što su ustanovili da Đapić ponovo želi stranku povinuti svojim interesima. 

- Stranka ne želi biti talac čovjeka koji ju je već jednom iskoristio za svoje interes. Đapić je zbog sličnih stavova i maknut s mjesta predsjednika stranke i postavljen za počasnog predsjednika, a kao takav ne može donositi odluke u ime cijele stranke - kazao je Srb dodajući kako je motiv za izbacivanjem Đapića bio i njegov intervju u dnevnim novinama gdje je najavio svoj povratak u aktivnu politiku i to kao kandidat za gradonačelnika Osijeka. U stranci smatraju kako je upravo zbog tih težnji da bude gradonačelnik Osijeka Đapić i doveo cijelu stranku na političku marginu. 

Đapića o izbacivanju iz stranke nisu obavijestili ni sat vremena nakon što je sastanak završio. 

"To su bedastoće"

Đapić, koji je bio dugogodišnji predsjednik te stranke i počasni predsjednik, to oštro demantira. 

- To su totalne bedastoće i politička podmetanja. Upravo sjedim s još četiri člana Glavnog stana na kavi u Osijeku. Informacija da sam izbačen iz stranke nevjerojatna je jednako kao da su rekli kako sam odletio na Mjesec - rekao je Đapić. 

Đapić je podsjetimo nedavno najavio povratak u politiku. Đapić je svojevremeno bio i gradonačelnik Osijeka, a na konferenciji za novinare prošli tjedan je rekao kako ozbiljno razmatra ponovnu kandidaturu za tu funkciju. 

- U ovom trenutku mogu reći da sam 90 posto spreman izići na izbore, ali uskoro ćemo imati zbor podružnice, na kojem ćemo donijeti konačnu odluku.  Moje je aktiviranje u stranci, držim, u interesu HSP-a. Šteta je da budem po strani u stranačkom životu, velika šteta. I tu sam učinio veliku grešku - rekao je tada Đapić. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.