Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Đapić na udaru: U suzama se branio u Saboru

Ivan Drmić iz HDSSB-a optužio je Antu Đapića da je htio “maznuti” 900 milijuna kuna. Đapića su optužbe jako pogodile i natjerale mu suze na oči

Hrvoslav Pavić
Foto: Hrvoslav Pavić
3 komentara

Zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić na aktualnom satu u srijedu je u Hrvatskom saboru premijera Sanadera upitao je li istina da je Vlada s Đapićem i Poglavarstvom dogovorila da se dvorana u Osijeku mora graditi prema modelu javnog partnerstva, što je netransparentno i skupo.
- Ako vaša cijena bude jeftinija od Đapićeve, Vlada će vas podržati - poručio mu je Sanader.
Drmić se tad obrušio na Đapića:
- Očito ste htjeli 'maznuti’ lovu, 900 milijuna kuna, dok su u Slavoniji ljudi gladni - rekao je.
Đapić je, očiju punih suza, kazao da netko želi prikazati kako Vlada ne želi ulagati u Osijek.
Zastupnik HSU Silvano Hrelja pitao je Sanadera što će učiniti da se obeštećenje umirovljenika provede u zakonskom roku te odakle će namiriti novac za četvrtu ratu i drugu ratu za obiteljske mirovine. Sanader mu je odgovorio stihovima:
- Ljudskom srcu uvijek nešto treba, zadovoljno nikad posve nije, čim željenog cilja se dočepa, opet iz njeg’ sto mu želja klije - rekao je Sanader. Obećao je da će rate biti isplaćene do kraja ove godine, no još ne zna kad."MAESTRO NIJE AFERA"

VESNA ŠKARE-OŽBOLT (DC): Mislite li do kraja mandata ove Vlade riješiti ijednu od stotinu afera koliko ih se nalazi na interaktivnoj karti Hrvatske?
IVO SANADER: Izvršna vlast ne može se miješati u istragu, može samo čekati da mjerodavna tijela odrade svoj posao. Maestro nije afera, nego veliki uspjeh.
VESNA ŠKARE-OŽBOLT (DC): Ako pogledate na svoj sat, vidjet će da je ostalo dva mjeseca do izbora. Sumnjam da ćete imati vremena riješiti bilo što.
GORDANA SOBOL (SDP): Je li točno da se u Državnoj upravi  spašavanje provodi kriminalistička istraga protiv ravnatelja Đure Poldrugača i njegova zamjenika?
IVO SANADER: Nije mi poznato, ali ću Vam, kad nešto saznam, uputiti pisani odgovor.
GORDANA SOBOL (SDP): To vam ne služi na čast. Riječ je o upravi u kojoj kriminalistička obrada traje već 15 mjeseci. Poldrugač je izabran u Upravni odbor Zaklade Kornati nakon što je izjavio da je vatrogasna sezona bila uspješna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message