Obavijesti

News

Komentari 21

Đapić nahvalio žensku listu na kojoj je i njegova kćer Marija

Đapić nahvalio žensku listu na kojoj je i njegova kćer Marija
3

One tu nisu zbog spola već zbog predanosti stranci, rekao je počasni predsjednik HSP Đapić. Dodao je da u 7. jedinici očekuje najmanje jednu zastupnicu u Saboru

VIDEO

Vodstvo HSP-a je u subotu na izbornom skupu u Karlovcu predstavilo ljude sa liste za 7. izbornu jedinicu koja je sastavljena od četrnaest žena. Nositeljica povijesne liste u Hrvatskoj je Bernardica Topolnjak Harapa članica predsjedništva stranke, pročelnica Ureda karlovačkog župana i aktivna političarka. Na listi je i kćer Ante Đapića, Marija, studentica prava. Listu je okupljenim članovima stranke i simpatizerima predstavio predsjednik HSP Danijel Srb kao i počasni predsjednik stranke Ante Đapić.   

- Iskazujem poštovanje prema listi za 7. izbornu jedinicu u kojoj se nalaze djevojke, žene, majke, poduzetnice, studentice jer je lista sastavljena na način koji pokazuje nešto o nama kao o stranci, a lista je određena bez i najmanjih trzavica. One su obrazovane, pametne i vrijedne, a ne bi ih se niti najmuškija lista postidjela. One tu nisu zbog spola već zbog predanosti stranci – kazao je Đapić, počasni predsjednik stranke, te dodao kako su upravo ove žene ujedno i supruge, majke, sestre i kćeri koje predstavljaju obitelj koja nam u društvu daje uspješniju sutrašnjicu.  

Kazao je da u ovoj izbornoj jedinici očekuje najmanje jednu saborsku zastupnicu, ako ne i više. Đapić je uvjeren da će biračko tijelo ove godine glasati za njih jer računa na glasove desnice jer je zadnjih deset godina Hrvatskom carevala izdaja, progon i rasprodaja, te biračima poručuje da se ne boje glasati za njih.  

- One su vjerne domovini i narodu kojem pripadaju. Muškima poručujemo da ih cijenimo i poštujemo, te glasajte za nas jer zajedno možemo puno više. Za nas žene kažu da držimo tri ugla kuće, no mi držimo i onaj četvrti zajedno sa muškarcem – kazala je Berardica Topolnjak Harapa.

- Mi predstavljamo opasnost za one koji su lovili priliku kako bi kroz velike državne tvrtke pljačkali. Da, mi smo opasnost – uzviknuo je Srb te kazao da ukoliko njihovih deset političara uđe u Sabor oni takvu politiku mogu spriječiti. Dodao je kako se jedino oni protive EU jer se zemlje unije nalaze u teškoj situacijama. 

- Nama ne treba španjolska nezaposlenost, grčka zaduženost. Kako je moguće da hrvatska Vlada nije ništa napravila i zapitala se zbog čega se sve članice unije nalaze u teškim situacijama. Je li to ono što nama treba? Mi želimo biti Švicarska na moru – zaključio je Srb. 

Okupljene je zabavljao pjevač Giuliano.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak nosi potpise, Milanović će mu dati mandat za sastavljanje Vlade

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primit će predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske u petak u 10 sati, u Uredu predsjednika Republike
Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?
FOKUS ISTRAŽITELJA

Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?

Djevojčica (2) je nestala 26. ožujka u Srbiji. Smatraju da je ubijena. Uhitili su počinitelje. No analiza tragova zasad ne ide u prilog istražiteljima