Obavijesti

News

Auro Domus omogućava štednju u zlatu, bez uloga novca

Auro Domus omogućava štednju u zlatu, bez uloga novca
3

Štednja u zlatu najisplativiji je oblik štednje, ne samo zbog činjenice da je investicijsko zlato oslobođeno poreza i pdv-a, već i zbog najavljenog dugoročnog rasta cijena plemenitih metala na svjetskom tržištu

Naime, stručnjaci smatraju da će zbog nestabilnosti monetarnih sustava u Europi, ali i drugim dijelovima svijeta, kao i zbog rasta troškova eskploatacije zlata iz zemljine kore zbog čega se očekuje zatvaranje više od 50 rudnika do 2017. godine, cijena zlata nastaviti rasti u sljedećem desetljeću. Njihove prognoze dosad su se pokazale točnima – u zadnjih dvadeset godina, cijena zlata u svijetu se povećala četiri puta, odnosno za 400 posto!

- Posljednjih dana također bilježimo snažan rast cijena zlata, koja je od početka godine skočila za više od 15 posto. Zato je ovo idealna prilika za kupnju investicijskog zlata, odnosno zlatnih poluga, pločica, dukata i zlatnika iz ponude Auro Domusa, koja je stvorena vlastitom proizvodnjom, ali i u suradnji s vodećim svjetskim kovnicama zlata, kazao je direktor marketinga tvrtke Auro Domus Davor Žic.

Iako je zlato vrlo vrijedno, za njegovo stjecanje nisu potrebni milijuni kuna – tvrtka Auro Domus, hrvatski lider u trgovini zlatom, u ponudi ima proizvode mase već od 1 grama zlata, pa sve do kilogramskih poluga. Kako bi olakšali kupnju svih proizvoda, Auro Domus je omogućio zamjenu starog lom zlata za vrijedno investicijsko zlato po posebnim uvjetima – uz apsolutno najbolju cijenu otkupa zlata koja, ovisno o količini i kakvoći zlata, iznosi i do nevjerojatnih 240 kuna po gramu, ali i uz povoljnije  cijene proizvoda od investicijskog zlata.

Sve cijene i proizvode moguće je pogledati na službenim stranicama tvrtke Auro Domus, a više informacija dostupno je i putem besplatnog info-telefona 0800 510 510.

Akcija se provodi u 170 poslovnica Auro domusa, uz besplatnu procjenu lom-zlata te najpovoljniju opciju stjecanja investicijskog zlata kojim se trguje na svjetskim burzama i može se u bilo kojem trenutku zamijeniti za novac. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.