Obavijesti

News

Komentari 23

Australija: Pred 35 godina zbog glavobolje završila u bolnici, a nakon toga misteriozno nestala

Australija: Pred 35 godina zbog glavobolje završila u bolnici, a nakon toga misteriozno nestala

Thi Kim Hoa Tran nestala je 23. kolovoza 1985. godine nakon što je otpuštena iz bolnice Lyell McEwin u Australiji te joj se od tada gubi svaki trag. Nakon 35 godina, njezina je sestra odlučila otvoriti istragu.

VIDEO

Djevojka iz Australije misteriozno je nestala pred 35 godina nakon što su je otpustili iz bolnice u Australiji. Nakon toliko godina, njezina je sestra odlučila uzeti stvar u svoje ruke i samostalno otvoriti istragu, prenosi Mail Online.

Ova se tinejdžerica nekoliko dana prije nestanka žalila na glavobolju te je zbog toga hospitalizirana u bolnici Lyell McEwin. 

Kim je u bolnicu dovezao njezin otac, a nakon što su je liječnici zaprimili, otišao je pokupiti svoju drugu kćer iz škole. 

Kasnije te večeri, ocu je javljeno da je Kim dobro te da će biti otpuštena iz bolnice. Odmah nakon poziva, otac se uputio po svoju kćer, no nje tamo nije bilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kimina mlađa sestra, koja je onda imala pet godina, odlučila se nakon 35 godina otkriti pravu istinu nestanka njezine starije sestre. 

Unajmila je privatnog istražitelja Luka Athensa u nadi da će uspjeti otkriti misterij Kiminog iznenadnog nestanka. 

Kimina je obitelj imigrirala u Australiju iz Vijetnama četiri godine prije njezinog nestanka te zbog toga podaci o Kiminom identitetu jedva da postoje. 

Također, obitelj i dan danas teško govori engleski jezik, što je u vrijeme Kimina nestanka bila još jedna otežavajuća okolnost. 

- U vrijeme Kimina nestanka moji roditelji nisu poznavali engleski jezik te im je zbog toga bilo teško zatražiti bilo kakvu pomoć. Nisu se znali kome obratiti - rekla je Kimina sestra.

Kimina sestra priznaje da ju je sestrin nestanak jako pogodio te da ne prođe dan ne pomisli na nju. Zbog toga je odlučila otkriti pravu istinu.

- Mislim na Kim svakog dana. Ne mogu vjerovati da je prošlo već 35 godina. Želim je pronaći i otkriti što joj se dogodilo i odužiti se našim roditeljima. Ne mogu ni zamisliti kroz što su u to vrijeme prolazili - dodala je Kimina sestra.

Privatni istražitelj Luke Athens, kojeg je Kimina sestra odlučila angažirati, radi već dva mjeseca na istrazi Kiminog nestanka. 

Prošao je cijelu Australiju istražujući sve osobe koje nose Kimino ime te intervjuirao sve Kimine poznanike i susjede koji su je poznavali u trenutku. 

- Mislim da Kim više nije u Australiji. Prošao sam svaki kutak kako bih je pronašao. Ono što nam dodatno otežava istragu jest činjenica da ne znamo njeno točno ime, kao ni točnu dob u trenutku kada je nestala. Ako vidimo da istraga ne vodi prema konkretnim rezultatima, obratit ćemo se javnosti - rekao je istražitelj Athens.

Kimina sestra je odlučila ponuditi novčanu nagradu od 20.000 $ u nadi da će se netko javiti s informacijama o njezinom nestanku ili trenutnoj lokaciji. 

- Pozivamo sve koji znaju nešto o Kiminom nestanku da se jave. Svaka informacija će nam biti od koristi. Netko negdje mora znati nešto o Kiminom nestanku - rekla je za australske medije Kimina sestra.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.