Obavijesti

News

Komentari 79

Prije dva mjeseca ubio je sina, sad je s unucima sletio s ceste

Prije dva mjeseca ubio je sina, sad je s unucima sletio s ceste
2

Neslužbeno doznajemo da je automobilom upravljao Radovan Vujčić, osumnjičen za ubojstvo sina. Uz njegova dva unuka, djece pokojnog sina Sanjina, u vozilu su bila još dvojica dječaka...

VIDEO

U prometnoj nesreći u nedjelju oko 18.45 sati teško je ozlijeđeno četvero djece. Dvojica dječaka od 13 i 14 godina su nakon pružanja liječničke pomoći u bjelovarskoj Općoj bolnici zbog težine ozljeda prevezeni u Zagreb. Jedan je smješten na Dječjoj klinici u Klaićevoj, dok je drugi dječak prebačen na KBC Rebro.

Druga dvojica dječaka, od 14 i 16 godina, također su teško ozlijeđeni te su zadržani na liječenju u bjelovarskoj bolnici. Prema riječima ravnatelja, dr. Ali Alloucha, oni su stabilno. 

- Njihov oporavak ide normalnim tijekom - kazao nam je ravnatelj Opće bolnice u Bjelovaru, 

Zahvatio rubnik, sletio u jarak pa udario u most

Iz bjelovarske su policije priopćili da je do nesreće došlo jer nije držao vozilo na sigurnoj udaljenosti od ruba ceste na putu od prigradskog naselja Severin prema Patkovcu kraj Bjelovara. Vozilo je zahvatilo desnim kotačima rubnik, sletjelo u putni jarak i nakon udarca u betonski most na poljskom putu, prevrnulo se na krov. 

Neslužbeno doznajemo da je automobilom upravljao Radovan Vujčić, osumnjičen za ubojstvo sina. Uz njegova dva unuka, u vozilu su bila još dvojica dječaka koji, kao i stariji Radovanov unuk, igraju nogomet u NK Bjelovaru. Mlađi Vujčićev unuk, koji je također teško ozlijeđen, nije član NK Bjelovara. Nakon utakmice u Daruvaru, mladi nogometaši Bjelovara su ostali na kupanju, uz kako nam je potvrdio jedan od roditelja, uz  njihovu suglasnost. 

Protiv 62-godišnjeg vozača BMW-a bjelovarskih registarskih oznaka policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. 

Sumnjiče ga da je ubio sina

Radovan Vujčić je osumnjičen za ubojstvo sina Sanjina u obiteljskoj kući, sredinom veljače. Nakon ubojstva Vujčić je proveo mjesec dana u istražnom zatvoru iz kojeg je izašao prije nešto više od 10-tak dana. Nije bio pod utjecajem alkohola. 

U odgovoru NK Bjelovara na upit kako mogu dozvoliti da djecu vozi osoba koja je pod istragom zbog ubojstva sina te da postoji mogućnost da je pod sedativima, što bi moglo dovesti u pitanje njegove vozačke sposobnosti, voditelj Škole nogometa nam je rekao kako je uobičajeno da na utakmice djecu voze roditelji. 

- Nakon utakmice tri igrača NK Bjelovar, uz suglasnost roditelja ostala su na kupanju u Daruvaru. NK Bjelovar ne može utjecati gdje i s kim djeca provode svoje slobodno vrijeme te nema nikakvu povezanost s navedenim događajem - stoji između ostalog u odgovoru koji je potpisao Marko Ćurić. 

Pokušali smo stupiti u kontakt s roditeljima dvojice dječaka, ali nisu odgovarali na telefonske pozive. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.