Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Preračunao se: Pokušao autom kroz nabujalu rijeku, nije išlo...

Na cesti je bilo negdje oko 70 centimetara vode, kad je vidio da se malo preračunao, počeo se vraćati unatrag. Međutim, zadnji kotači su mu tom prilikom izašli s ceste i našao se nigdje

Foto: Vatrogasci Grada Vrgorca
34 komentara

Vrgorački vatrogasci u četvrtak su primili dojavu od Centra 112 da je vozilo upalo u rijeku Maticu kraj mosta na Lukavcu te da se vozač nalazi u vozilu u koje prodire voda. 

Dojava je zaprimljena oko 9:30, a vatrogasce je vozač dočekao sjedeći na prozoru. Na mjesto događaja stigla su tri vatrogasca s jednim vozilom, a intervencija je završena u 10.35 sati. 

- Momci su odmah izašli na teren, vozač je sjedio na prozoru i čekao pomoć, a voda je počela pomalo ulaziti u automobil. Na cesti je bilo negdje oko 70 cm vode, kad je vidio da se malo preračunao, počeo se vraćati unatrag. Međutim, zadnji kotači su mu tom prilikom izašli s ceste i našao se nigdje, a voda je počela prodirati. Nije bilo nikakvih težih posljedica za vozača, no pričinjena je materijalna šteta na automobilu. Mi smo privezali, odnosno usidrili automobil da ga voda ne bih dalje odnijela - kazao je Slobodnoj Dalmaciji Vinko Markotić, zapovjednik DVD-a Vrgorac.

  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message