Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Autom sletio u more u Zadru: Vozač je sam doplivao do obale

Uvala Draženica mjesto je gdje su slijetanja u more česta, obično zbog neprilagođene brzine i smanjenog opreza vozača na jednom od najljepših "lungo mare" poteza u Zadru

Foto: Poslao čitatelj
22 komentara

Točno između dvije privezane brodice u more je sletio novi Mercedes dubrovačkih registracija na Obali Kneza Trpimira u Zadru. U mirnoj večeri u četvrtak u 20.25 sati policija je dobila dojavu o slijetanju preko centra 112. Na teren su odmah izašli policajci, vatrogasci i Hitna pomoć. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Kako smo doznali u zadarskoj policiji, vozač (62) je bio sam u automobilu, nije ozlijeđen i nakon slijetanja sam je doplivao do kraja i izašao vani. U izlasku iz mora pomogli su mu građani koji su se tamo zatekli, a ljudi iz obližnjih kuća dali su mu toplu odjeću. 

U ZADRU Autom sletio u more među brodice, vozač uspio isplivati

- Poziv smo primili u 22.56 a vozilo je uz asistenciju ronioca izvučeno u 1.26. Do našeg dolaska more je automobil odnijelo nekih pedeset metara od obale, kazao nam je Josip Deur iz Vučne službe Deur.

Uvala Draženica mjesto je gdje su slijetanja u more česta, obično zbog neprilagođene brzine i smanjenog opreza vozača na jednom od najljepših "lungo mare" poteza u Zadru.

Možda vas zanima i ovo:
Message