Obavijesti

News

Komentari 43

Autom uletio u sobu: 'Da sam ostao gledati TV ne bih bio živ'

Autom uletio u sobu: 'Da sam ostao gledati TV ne bih bio živ'
6

U snu sam čuo nekakav jak udarac. U tom trenutku nisam znao što se zbiva. Kad sam izišao iz spavaće sobe imao sam što vidjeti, prepričao je vlasnik kuće

Sinoć oko ponoći vozač je svojim automobilom uletio u dnevni boravak obiteljske kuće u Požegi. Kako neslužbeno doznaje Požega.eu, 22-godišnji vozač Opel Astre karavan, zagrebačkih registarskih oznaka bježao je policiji koja ga je pokušala zaustaviti. Najvjerojatnije je bio pod utjecajem alkohola.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Sat vremena prije sjedio sam u dnevnom boravku i gledao televizor. Otišao sam spavati u spavaću sobu koja mi je odmah pokraj dnevnog boravka. Uhvatio sam prvi san. U snu sam čuo nekakav jak udarac. U tom trenutku nisam znao što se zbiva. Kad sam izišao iz spavaće sobe imao sam što vidjeti. Nekakav mladić je automobilom uletio u moj dnevni boravak, došao gotovo do pola njega. I sami možete pretpostaviti koja je to brzina vozila bila kada je izbila prozore, zid i slomila radijatore u dnevnom boravku. Da sam bio u dnevnom boravku i sjedio gdje uvijek sjedim sad s vama ne bi razgovarao. To ne bi preživio – prepričava vlasnik obiteljske kuće.

U nevjerici cijeli događaj je promatrala i kći vlasnika kuće koja je u trenutku ulijetanja vozila u njihov dnevni boravak bila na katu:

- Nisam još bila zaspala i čula sam da neki automobil ide velikom brzinom. Mislila sam da će se uspjeti zaustaviti ali kao što vidite nije. Uletio je u naš dnevni boravak.

Udar vozila u kuću probudio je i okolne susjede koji su došli vidjeti što ih je probudilo. Prizor je bio zastrašujući.

Po završetku policijskog očevida biti će poznato više detalja.