Obavijesti

News

Komentari 183

Avion sletio na autocestu: 'On pada, pada. Što je ovo?! Koči!'

Avion sletio na autocestu: 'On pada, pada. Što je ovo?! Koči!'
9

Zrakoplov nije prouzročio sudar i nitko u incidentu nije ozlijeđen. HAK navodi kako se zbog nesreće između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smjeru Rijeke, vozi se jednim prometnim trakom

Na autocesti Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, manji sportski avion sletio je na prometnicu. Čitatelji koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prisilno slijetanje. Svi su ostali u šoku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

- Počeo je kružiti po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali još uvijek smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno sletjeti! Malo je vijugao po sredini ceste dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnom traku, iz aviona su izašli žena i muškarac prestravljeni - rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

U Cessni su bili instruktor leta i učenica: Otkazao im je motor
U Cessni su bili instruktor leta i učenica: Otkazao im je motor

Kako doznajemo u zrakoplovu koji je prisilno sletio bila je učenica srednjih godina te nastavnik T.G., iskusan dugogodišnji pilot. Otkazao im je motor u zraku. Inače, plan im je bio da lete do Grobnika i ondje odrade par slijetanja te se vrate u Zagreb.

Srećom, slijetanje zrakoplova nije prouzročilo sudar i nitko u incidentu nije ozlijeđen. HAK navodi kako se zbog nesreće između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smjeru Rijeke, vozi se jednim prometnim trakom.

Pokretanje videa ...