Obavijesti

News

Komentari 115

Azra Imamović Subošić za 24sata: Moram priznati da me strah opet putovati s djetetom

Azra Imamović Subošić za 24sata: Moram priznati da me strah opet putovati s djetetom

Mislim da ćemo danas svakako dobiti djecu. Najbitnije nam je da to bude što prije, ponovno smo se rodili kao obitelj - rekla je Azra za 24sata.

Azra Imamović Subošić u razgovoru za 24sata otkrila je kako se osjeća.

- Oduševljeni smo, upravo kupujemo hranu za djecu, samo čekamo da vidimo kad će nam doći djeca. Odvjetnici su odmah nakon suda otišli po njih. Sad nam djeca prvo moraju dobiti vizu, a onda ćemo se dogovoriti kad putujemo za Hrvatsku. Mislim da ćemo danas svakako dobiti djecu. Najbitnije nam je da to bude što prije, ponovno smo se rodili kao obitelj. Plakali su čak i ljudi u sudnici, javnost koja je slušala presudu, čak i sudski referenti. Sutkinja mi je otpočetka ulijevala povjerenje - istaknula nam je Azra u razgovoru za 24sata.

Odvjetnik Hrvata u Zambiji: 'Slobodni su. Mogu sa svojom djecom doma u Hrvatsku'
Odvjetnik Hrvata u  Zambiji: 'Slobodni su. Mogu sa svojom djecom doma u Hrvatsku'

Točno šest mjeseci otkako su krenuli za Zambiju

Navodi i da ju je strah s obzirom na sve prije.

- Moram priznati da me strah opet s putovati s djetetom, nadamo se da je to sad gotovo, sad više ništa ne bi smjelo biti, donesena je presuda, obrazložena, sve je bilo kako treba. Danas je točno šest mjeseci otkako smo krenuli iz Hrvatske u Zambiju. Naime, 1.12. smo krenuli prema Beču iz Hrvatske - kazala je za 24sata Azra.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Slobodni su. Mogu sa svojom djecom doma u Hrvatsku'

Pokretanje videa ...