News

Komentari 34

Baby boom u Koprivnici: Rodilo se čak šest beba, a dan još nije gotov, tri žene su pred porodom

Baby boom u Koprivnici: Rodilo se čak šest beba, a dan još nije gotov, tri žene su pred porodom

Koprivničku Opću bolnicu danas je 'pogodio' pravi baby boom. Prvi dječak rodio se u 1:14 sati, a nakon toga rođeno je još petero djece. Do ponoći prvog dana svijet bi mogao ugledati još troje djece

Pravi baby boom obilježio je Novu godinu u Koprivničkoj Općoj bolnicu. Rodilo se šestero djece, a prvi dječak došao je na svijet u 1.14 sati. 

Ukupno su „rode“ na svijet do petka poslijepodne donijele četiri curice i dva dječaka. No, ta divna vijest još nije zaključena, jer su nam u rodilištu rekli da je u rađaoni još jedna majka, a do ponoći ovog prvog dana u 2021. godini svijet bi moglo ugledati još dvoje djece. Naime, još dvije majke su pred porodom.

Tako bi koprivnička Opća bolnica, odnosno rodilište te bolnice moglo zabilježiti rekordan broj djece rođene na prvi dan Nove Godine.

Zbog gužve u rađaoni i punih ruka posla svih na tom odjelu koprivničke Opće bolnice “dr. Tomislav Bardek”, još uvijek su nepoznata imena svih do sada novorođenih ovog prvog dana 2021. godine.  

No, ono što je posebno veseli jest vijest da su svi porodi prošli bez ikakvih komplikacija, a mi im želimo da se taj pozitivan trend u natalitetu produži i na ostale dane tijekom godine.

Svim roditeljima, te djelatnicama i ostalom osoblju u bolnici želimo puno zdravlja i još takvih pozitivnih vijesti.

Najčitaniji članci