News

Komentari 27

Bačić tvrdi da Škoro nema šanse i da ne može ugroziti Filipovića

Bačić tvrdi da Škoro nema šanse i da ne može ugroziti Filipovića

Uvjeren sam da će naš kandidat ući u drugi krug, rekao je za N1 Branko Bačić o Davoru Filipoviću i utrci za zagrebačkog gradonačelnika. Ne misli da ih Škoro može ugroziti

Mislim da Škoro nema šanse u Zagrebu. On može uzeti određene glasove na desnom biračkom spektru, ali ne toliko da bi ugrozio našeg kandidata. Uvjeren sam da će naš kandidat ući u drugi krug, rekao je za N1 Branko Bačić o Davoru Filipoviću i izborima za gradonačelnika Zagreba. 

Govoreći o odlasku dijela članova iz HDZ-a, Bačić kaže da to promatra samo u kontekstu završekta unutarstranačkih izbora i pripreme za lokalne izbore.

- I prije je dio članova HDZ-a, nezadovoljan rezultatima izbora ili nemogućnošću podrške svoje stranačke baza, napuštao ili se odvajao od HDZ-a.

Osvrnuo se tako i na Ivana Penavu koji je izšao nakon unutarstranačkih izbora.

- On je i prije toga ukazivao na određene razlike između njegova pristupa i pristupa HDZ-a i Vlade kad je u pitanju postupanje na razini države i Vukovara. Uvjereni smo da ćemo s našim kandidatom Nikolom Mažarom pobijediti, a ne interesira me Domovinski pokret niti gledam u njihovo dvorište kao što oni pozorno gledaju u dvorište HDZ-a - rekao je.

U emisiji Točka na tjedan bio je i Arsen Bauk koji je komentirao kandidaturu Anke Mrak Taritaš i njen izostanak podrške za Joška Klisovića.

- Mi ćemo u Zagrebu sasvim sigurno ući u drugi krug i bit ćemo dio promjene vlasti, jedino se moramo pobrinuti da u ovih dva i pol mjeseca budemo i pokretač ili vođe promjene - rekao je.

- Ako postoje glasači koji će umjesto za Klisovića glasati za Mrak Taritaš i tako mu umanjiti rezultat za poneki postotak, onda je vjerojatnost da će to utjecati na raspored kandidata u prvom krugu, može uzeti glasove i nekim drugim kandidatima. Možda uzme i Tomaševiću, zašto samo Klisoviću - kaže Bauk.

Najčitaniji članci