Baka u suzama: 'Luka, Andrej, vratite se! Sve će biti u redu...' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 118

Baka u suzama: 'Luka, Andrej, vratite se! Sve će biti u redu...'

Baka u suzama: 'Luka, Andrej, vratite se! Sve će biti u redu...'
1

Luka bi se znao naljutiti i napustiti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se obojica vrate kući, kaže baka Nada

VIDEO

Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu, samo nam se vratite, kroz plač pozvala je Nada Miljević svoga unuka Luku i njegovog prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Slavonski Brod: Prijatelji Luka Marić Neno (14) i Andrej Blažević (15) u utorak su otišli od kuće i još se nisu vratili Više na http://bit.ly/2xHg8hT Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on 28. rujna 2017

Podsjetimo, dvojica dječaka od 14 i 15 godina nestali su u Slavonskom Brodu u utorak, 26.rujna. Obojica su svojima rekli da idu nakratko vani, no nisu se vratili. U potragu se uključila i policija.

Luka Marić Neno (14) je učenik osmog razreda i po riječima njegove bake s njim nije bilo problema u školi.

– Moj je unuk hiperaktivan, uvijek želi nešto više. Znao bi se ponekad naljutiti, demonstrativno napustiti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se obojica vrate kući – rekla je baka Nada.

Luka je visok 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, crne traperice i crne tenisice Nike.

Njegov prijatelj Andrej Blažević (15) učenik je prvog razreda srednje škole, dječaci žive u naselju Jelas u Slavonskom Brodu.

Andrej je visok 180 cm. Ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio crne trenirke Adidas, maslinasto zelene maskirne hlače, visoke smeđe tenisice Adidas.

Njegovi roditelji nisu željeli ništa reći.

Susjedi ne znaju puno o nestanku dječaka, ili ne žele o tome pričati, osim jednog koji je rekao da njegov bratić u srijedu vidio jednog od njih na području Slavonskog Broda.

Istog dana kad su nestali Luka i Andrej, nestala su još dva maloljetnika, koji su se udaljili s adrese prebivališta u Zadru. Riječ je o Mati Butkoviću (15), visokom 172 cm, koji je u vrijeme nestanka bio u crnim hlačama, crnoj majici s kapuljačom, tzv. spitfire jakni i crnim Adidas tenisicama, te Tinu Zgombiću(16). Visok je 180 centimetara i ima crnu kosu.

U slučaju da posjedujete informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 118

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.