Obavijesti

News

Komentari 53

Bandić 'čisti' Upravu Holdinga: "Oni su sami sebe otpisali..."

Bandić 'čisti' Upravu Holdinga: "Oni su sami sebe otpisali..."
2

Žao mi je što ću ih od ponedjeljka nositi na duši, ali onog momenta kada su odbili odreći se menadžerskih ugovora sami su sebi potpisali sudbinu, rekao je Bandić

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostovao je u subotu ujutro u emisiji 'Miščafl' na Soundset Plavom te je tom prilikom najavio smjenu Uprave Zagrebačkog holdinga u ponedjeljak 15. lipnja. 

- Uprava Holdinga odbila se odreći menadžerskih ugovora, a onda se zna što slijedi. Taj posao ćemo završiti u ponedjeljak na Skupštini trgovačkog društva, prethodno Nadzorni odbor odradio je svoj dio posla i u ponedjeljak ćemo donijeti odluku - rekao je Bandić.

Na konstataciju znači li to da su oni od ponedjeljka bivša Uprava, Bandić je kazao: 'To njih pitajte, ja nikoga ne smjenjujem, svatko sebe postavlja i smjenjuje'. 

'Žao mi je što ću ih nositi na duši, ali oni su sami sebe otpisali'

- Oni su sami sebe otpisali. Neka traže menadžerske ugovore kod nekoga drugoga. Treba korespondirati s vremenom. Trenutno to ne možemo prihvatiti iz dva razloga: Prvi je što Holding obavlja 85% posla za Grad, to nije menadžerski posao, te vrši javnu komunalnu uslugu građanima, a drugi je što u situaciji krize i recesije ne može pasti na plodno tlo da netko traži 600.000 kuna ako bude prije smijenjen. Žao mi je što ću ih od ponedjeljka nositi na duši i što nisu razumjeli poruku, ali onog momenta kada su to odbili sami su sebi potpisali sudbinu - rekao je Bandić.

Bandić nije htio komentirati i moguću smjenu direktora nekoliko Holdingovih podružnica. Iako se u medijima spominju  imena čelnice Čistoće Gordane Krajne, šefice Zagrebačkog velesajma Marine Pavković te šefa Zagrebačkih cesta Alena Gospočića, Bandić je po tom pitanju ostao 'zakopčan: 'Za to treba pričekati kraj idućega tjedna'.

'Oni koji su se umorili i koji više nemaju motiva morat će otići'

Na pitanje je li zadovoljan s njihovim radom Bandić je kazao da s nekim ljudima je, a s nekima nije zadovoljan. 

Soundset plavi

- Oni koji su se umorili i koji više nemaju motiva morat će otići i morat će doći novi ljudi. Ja sam preuzeo odgovornost za Zagreb sa svojim timom i nosim taj dio odgovornosti i mogu jamčiti samo s onim ljudima koji sa svojim radom, žarom, željom i energijom mogu pratiti gradonačelnika - poručio je Bandić na Soundsetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C