Obavijesti

News

Komentari 1

Komunikacija gradskih službi: Informacija, prevencija i alarm

Komunikacija gradskih službi: Informacija, prevencija i alarm
1

U Holdnig centru je predstavljena platforma za komunakciju gradskih službi koja će služiti u slučajevima nepredviđenih, specifičnih, neželjnih i sličnih situacija na području Zagreba

VIDEO

Platforma je ustrojena na inicijativu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je demonstrirao njezin rad, izvijestio je Grad Zagreb na svojoj internetskoj stranici.

"Kada sam prije šest mjeseci predložio predsjednici Uprave Zagrebačkog holdinga i pročelniku za Upravljanje u hitnim situacijama uspostavljanje središnjeg mjesta koje će omogućiti internu komunikaciju svih službi u Gradu Zagrebu u rješavanju problema iz njihove nadležnosti, vodio sam se trima najvažnijim stvarima - informiranje, preveniranje i alarmiranje. Da bi to mogli moramo biti na vezi", istaknuo je Bandić.

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban podsjetila je da je prije dvije godine otvoren pozivni centar s jedinstvenim pozivnim brojem za informacije o svim uslugama koje Zagrebački holding pruža građanima.

Pozivni centar radi od 0 do 24 sata i stalni je servis Zagrepčanima, a nova platforma je njegova nadogradnja u smislu brže i hitnije intervencije prema njihovim zahtjevima.

"Kroz platformu sve službe Grada Zagreba dobit će potpunu i najbržu informaciju kako bi mogle što bolje reagirati u slučajevima kada bude trebalo intervenirati i pojaviti se na terenu", istaknula je Stojić Deban.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a